Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyulám zorro üdvözöl téged
Én elfogadom a ti véleményeteket mert ti nem éltetek benne és nem ismeritek ezt az oldalt én mind2őt ismerem.
Ádámnak volt olyan. (vagy csak azt is kinézte magának )
Egyébként valóban így van. Nagyanyám testvére Budapesten lakott (már nem él) és ő is azt mondta mindig (őrült focirajongó volt) hogy: "Régen a Labdarúgó mérkőzésekre mindig szívesen mentem ki de ezekre a mai focimeccsekre már nem megyek mert semmi értelme. Akkoriban egy meccs után az ellenfél szurkolóival is el lehetett menni egy bisztróba és pár sör mellett megbeszélni hogy mi történt a pályán, most meg kerítéssel kell elválasztani a szurkolókat hogy ne essenek egymásnak a mérkőzés alatt."
A kollégám biztos azt akarta nézni a negyedikről hogy egy halom I.Q free degenerált részeg barom szétverje az Astráját(is) mert a Fradi vesztett.
Thomasnak hatalmas köszi érte. (már van 32 pontom )
Hát nem.
Háát, szerintem meg van az a Média Markt-os reklám ami nem is akkora hülyeség.
Tudom hogy nem EU szemléletképes gondolat de azt hiszem hogy a veszélyes, embereket(is) fenyegető vadállatot is kilövik a világ minden táján mert nem tud beilleszkedni és mások kárára van. (É.Korea nekem is beugrott )
A legszebb endúró
Kéne az évjárat meg egyéb alosztály is,mert van választék.
http://www.cmsnl.com/suzuki-dr...
Jaszííííííí Van olyan ,hogy DR 800 as! Az mit tud volt már nálad olyan
te pénzért mentél nem keménységből
Pupu Naaaaaaaaaaaaaaaaa... emlékezz.
Ez rendesen kiugrott az oldalára
Ábrusnak
Itt fordított az 1 a 10 ellen nem 10 az 1 ellen
ne a nagyapád idejét nézd hanem a mai világot az elmúlt 20-30 évet
Nyilván nem értem, mert a nagypapám a B-közép elnöke volt. Ja, hogy akkor a vendégvárosban a pályaudvaron kiírták, hogy üdvözöljük a ferencváros szurkolóit?
ja, mert az a jellemző, hogy egyedül tíz ellen
Semmi gond! Azt hittem te szeretnél torentezni. Azt azért írja ki mert csak reges felhasználók használhatják. Ha tudsz valakit akinek kell meghívó szívesen küldök. További szép napot! Üdv!
Az esetek 90% a másik fél is ezt akarja a maradék 10% az a háborús veszteség
te tévedsz a reg. nem nyitott karácsonykor se, csak 500 pöttyért lehet meghívót küldeni, és így kinyitják a reget, de akkor is meghívó köteles.
Köszönöm a lehetőséget Lacibá , engem annyira ezek a dolgok nem érdekelnek, gabgab akart encore-ozni neki gondoltam hátha...Aztán most kíváncsiságból rákattintottam a linkre amit küldtek és valóban meg sem engedte nyitni a weboldalt a böngésző mert valami adathorgászokat jelzett ki... Be is zártam gyorsan minden ajtót-ablakot.