Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tévedsz. karácsony mindig van.
mer az mivel jobb, hogy emberek életét teszi tönkre azzal, hogy szétveri a fejét, vagy a kereseti lehetőségét az autót? ezzel a lendülettel lassan gyilkolhat is.
8 éves az oldal, de az első regisztrációk óta folyamatosan meghívó köteles a reg. nagyritkán, pl. mikulás vagy karácsony engedik a meghívást (mert az se mindig van) és akkor is az aktivitás (belépés, seed, letöltés, stb.)után kapott pontokból lehet váltani meghívót. ha valaki free reges emailt kap, az mindig kamu.
Szia! Ha érdekel tudok ide adni meghívót.http://microbit.eu/index.php
Küldj privátban egy email címet,gmailos legyen mert azt fogadja el.
Üdv!
És miért menjen a légióba hogy embereket gyilkoljon utána? Teeee... zsoldos legyen és falvakat irtson ki ha leszerelt..... van pár horvátországot koszovót megjárt ismerősöm....
Ti ezt úgysem értitek meg soha.

Na jó reggelt
A lófaszt az igazi férfi nekimegy 10 embernek is nem csak színlelt lezsírozott bunyót csinál mint a ringbe ami te csinálsz az is csak susmusolás
Józsi, észak-Koreában egész szép politikai karriert futnál be :))
de 1etértek.
az igazi férfiak a légióba mennek, vagy a ringbe, szembenézni másik, igazi férfiakkal.
teljesen egyetértek. Megspékelném azzal, hogy eleve hiányzik valami ezeknek az embereknek az életéből, amit ezzel az összetartozunk-együtt vagyunk- a MI csapatunk - MI nyertünk etc... dologban próbálnak megtalálni.
KöszmánSanyibácsi
Nem említik hogy szó lenne ilyenről.
de
Na ez nagyon gáz.
Az ilyet sosem értettem.
Szidni a másik oldalt vagy a csapatát, székeket feltépni, verekedni, kocsikat tönkretenni-felgyújtani?
Nekimenni a rendőröknek?(is)
Emberek rettegjenek az utcán akiknek semmi köze ehhez az egészhez, mert egy horda részeg idióta barom tombol az utcán nem kevés kárt okozva mert azt állítják hogy nekik lehet?
Én ilyenkor simán felszerelném a rendőröket éles lőszerrel és aki támadólag lép fel arra simán lőhetnének, valamint feltennék pár mesterlövészt a környékbeli tetőkre és a lentiek simán kilövethetnék az erőszakoskodókat.
Francokat szarakodnék könnygázzal meg gumibottal a sok tetűvel.
Sok sok évvel ezelőtt voltam kint egy Fradi-Dunaferr korongmeccsen, a sok tetű a meccs után szétvert pár járókelőt és parkoló autót (többek között a kollégámét is)a város főutcáján, valamint megküzdöttek pár kirakattal és szemeteskukával is.
Bogi írta,nem én.
Cső Pupu! bogdieeeeeeeee vok
Mindenkinek! (pupinak: )
szevasz nagylány