Itt vannak a képek,találtam fz750 első féknyerget párban,kicsit hiányosan,ha esetleg érdekli,és fz750 hátsó féktartókonzolt.
A 2. kép az 1000 hátsó féknyereg,a műanyag fedél nincs meg
nekem is jobban tetszik a bobby merci,csak ahhoz már nem lehet kapni semmit:)
van egy srác,akitől vettem pár alkatrészt szigetszentmiklóson,neki 3 mercije van:
-560 sec-a Honeckernek az autója volt,egyedi felszereltésggel:
board komputer(mint a svájci óra olyan,mindent mutató mutat a hátralevő kilóméterektől kezdve),dupla motoros memóriás ortopéd ülések elől-hátul
-124-es 300TD
-124-es AMG
mindegyik patika állapotban,száz forintot nem engedett semmiből:)
én is ezért vettem meg,a régi idő utolsó jó mercije,a c36 pedig nem hivalkodó,összesen 5000 db-ot gyártottak belőle és talán 500 db van belőle forgalomban:)
én nagyon olcsón vettem:)
Teljesen gyári állapotban persze és lehetőleg a széria elejéből.
A 124-es szintén gyerekkorom meghatározó emléke króm díszlécekkel és hihetetlenül kényelmes utastérrel.
Pedig az ez előtti C volt az utolsó agyonverhetetlen Merci. Azóta műanyag mind. Talán a legjobb a W123-124 volt, azok miatt ment majdnem csődbe a cég nem vettek újat a Zemberek, mert 10en évig mentek...
Tanultak belőle
Pedig elromlik. Amiről a múlt hetekben írtam (az 500 lovas AMG Merci) is azért volt itt. A szivattyút kellett javítani, ami "felkeményíti" a rugózást.
Barátom ilyen reménytelen autókat* javít (csak Mercit), jelentkezz, ha kell vmi. Minden 7en van nála vmi, vagy komputer, de legtöbbx kábelezés hiba.
*reménytelen autó: autó értéke=1-1.5 MFt. Árak (Merci márkaszerviz) gyújtás modul 450e, komputer 600e, injektorsor 700e, kábelköteg 300e, stb, stb, és persze mind +ÁFA
goromba egy masina,4 sebességes automata,70nél ha lepadlózod még egyesbe rakja és táncol a picsája:)
viszont kurva drága hozzá minden
-ködlámpa:70e/db
-első lökös:100e,viszont nem lehet kapni én tegnapelőtt Ausztriába autókáztam érte és nevetséges 280 Euróért vettem
De ezeket remélem csak egyszer kell megvennem az életben
A 2. kép az 1000 hátsó féknyereg,a műanyag fedél nincs meg