Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pff. Hát ez tényleg el lett qúrva.
Ilyen az amikor nem meri megdönteni a motort és nem oda néz ahová menni akar. Megijedt és belekapott a fékbe, a motor felállt és ment egyenesen, a második meg követte. Rohadt nagy szerencséjük hogy ennyivel megúszták.
Nem vagyok egy Rossi és én is bénáztam már de ekkora hibát ilyen ívű kanyarban azért nem csinálnék egy ilyen géppel.
Az öreg GW-gel mondjuk lehetne mert azzal mindig két kanyarral előrébb kellett gondolkodni Visegrád környékén is hogy ne nagyon maradjak le tőletek.
Jobbulást Thomas!
Szorítunk érted.
pff. vacakul még a kórházban elkaptam valami szart. 4-5 nap láz, erős köhögés. na az végre elmúlt, erre egy pár napja meg állandóan pisálnom kell.
pluszmég a kiírt antibiotikum erősíti a myasthéniás tüneteket, így a kettőslátás szinte állandó vendég. Talán tegnap óta kicsit jobb.
holnap d.u. visszamegyek a dokihoz, meglássuk mitmond.
És hogy érzed magad?
táppénzen
És te?
persze
dolgozik
állítólag jó volt.
egy kályhás bontotta el. azóta új életre kelt máshol.
Látom Kinga nincs otthon.
Kár érte. (ha még jó volt persze)
ilyen volt mikor eljöttünk megnézni a házat, és ilyen most 5 perccel ezelőtt.
kb. a TV helyén volt a kályha.
Látom rád sem hat jól ez az idő. Én is mennék már nagyon motorozni.
Kihallatszik és valóban van egy érezhető hangulata. (nagyanyámék Budán a Mező utcában laktak és ott volt nekik egy cserépkályha,kellemes emlék gyerekkoromból )
A vegyes tüzelésű kazánban meg látványosan és energiahatékonyan ropog a tűz, miközben a tetején 3 macska dorombol...
aztat leszarom berakom a FIRE dvd-t oszt full HD-ban nézem a tüzet
egyébként meg a cserépkályhából kihallatszik a tűz ropogása? nem kevered a kandallóval?
én mán nem nincs kedvem a motorozáshoz biciklizni akarok
És sokkal hangulatosabb is, amikor kint esik a hó a vegyes tüzelésű kazánban meg ropog a tűz...
Egyébként meg ne nyávogj, baromi szívesen lennél te ott a képen!
http://youtu.be/74RQqdUly5U
Hozzászóltam én is ha már lehet.
+b&ssza a j.k. anyját az ilyen f&sz aki a kocsik között állatkodik.
Simán a nyakába b&sznék fél év letöltendőt ezért a kis mutatványért!
Amúgy a drift szerintem baromság.