Kecskemét környéki Fazer-es vagyok, segítséget keresnék. Bontott alkatrészek érdekelnének a 2004 évjáratú szürke Fazer 600-ashoz.
-fejidom ( az szürke betétek nélkül)
-sima plexi vagy túra plexi
-kuplung kar
-bukógomba (sajnos ez gondolom csak párban van)
-hátsó irányjelző
-bal oldal motor dekni
-hátsó kapaszkodó
-oldal idom
-kormány végzáró balos
Sajnos sikerült a motort a bal oldalára fektetnem, valakinek ötlete hol melyik bontóban tudnák szerezni hozzá alkatrészt? Nézegettem az Ebay-t is, de ha lehet itthon oldanám inkább meg.
Első gondolatom az volt, hogy cserélem az alkatrészeket újra, de olyan horror áron adják őket, hogy ezt elvetettem. Amit lehet hegesztetek és fényeztetem, amit nem csak azt cserélném, de azt is ha lehet használt alkatrészre.
Köszi. Meg akarok nézni egy vasat,és csak érdeklődöm ár kategóriában,ha valamit cserélni kell akk mennyi lehet! Mennyit alkudjak belőle.... Bár mondjuk 85-ös a paripa! FZR
Sziasztok!
Tud valaki ócson hengerfej tömítést és szelepdekni tömítést http://hardverapro.hu/apro/gya... erről valakinek van valami infója,elég jó árba van,úgy nézem lemezes teflonos tömítés
Kecskemét környéki Fazer-es vagyok, segítséget keresnék. Bontott alkatrészek érdekelnének a 2004 évjáratú szürke Fazer 600-ashoz.
-fejidom ( az szürke betétek nélkül)
-sima plexi vagy túra plexi
-kuplung kar
-bukógomba (sajnos ez gondolom csak párban van)
-hátsó irányjelző
-bal oldal motor dekni
-hátsó kapaszkodó
-oldal idom
-kormány végzáró balos
Sajnos sikerült a motort a bal oldalára fektetnem, valakinek ötlete hol melyik bontóban tudnák szerezni hozzá alkatrészt? Nézegettem az Ebay-t is, de ha lehet itthon oldanám inkább meg.
Első gondolatom az volt, hogy cserélem az alkatrészeket újra, de olyan horror áron adják őket, hogy ezt elvetettem. Amit lehet hegesztetek és fényeztetem, amit nem csak azt cserélném, de azt is ha lehet használt alkatrészre.
Várom az ötleteket.
Köszi
FZR
Esetleg írjál neki maradt-e valami.
Nagyságrendileg mennyi lehet egy FZR 600-hoz feszszabályzó+ 1 AC?
Tud valaki ócson hengerfej tömítést és szelepdekni tömítést
http://hardverapro.hu/apro/gya... erről valakinek van valami infója,elég jó árba van,úgy nézem lemezes teflonos tömítés
Szép napos időt mindenkinek!