Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja és a szimmering száma is köllene
Nem szivárog be mert szimering van a két szélén.
Koszos a kezed.
A részletekbe nem mennék bele de ne sajnáld rá a harmincvalahányezer Forintot.
Hidd el hogy az ezres FZR túl erős gép ahhoz hogy ilyesmin lehessen spórolni.
Akkor holnap beszelunk.
Kettőtől van a délutáni menet 6-ig.
Oké

Jelezzed mikor lenne jó?
Egy páran összejönnénk már jó
Hátha másnak is egybe esik az időpont!
Ez lesz az. A feliratot ne nézd
ok.köszi meg ha van valami száma a csapágynak az is érdekelne,mert van csapágyas haver hátha tud szerezni.de érdekelne hogy te hol szerezted be és mennyiért
Csak ez az egy van. Holnap lefényképezem neked pontosan hol van. Nekem is eső után nyikorgott ez a csapágy volt a rossz, nem a tűgörgös....
Délután mikor ? Holnap bemegyek dolgozni és ha olyan az idő akkor akár az is lehet , h jövök .... Ja ma találkoztam Pötyivel meg Pacitóval is .
és pontosan melyik része a himbarenszernek ahol ez van vagy több is van? most kimentem de nem szivárgott ott be semennyi olaj még talán jobban nyikorog ja és a szombati esős menet óta csinálja ma meg le is mostam úgyhogy ez a bemegy a víz elméleted megálja a helyét majd jővőhéten szétszedem majd beszámolok hogy mi is volt
Kotyogna az, ha nem feszítené a rugó. Holnap megkeresem a szar csapágyat csinálok róla képet. Találtam egyet, de ezen nem nagyon látszik a kopás.
Én is megyek ha tudok de én hónapokra előre nem tudok szabad időpontot tudjátok a mezőgazdaságban lutri az ilyesmi de ha lehet én ott vagyok az tuti
Jól hangzik! Én előzetesen bejelentkeznék.
Értem
Én a neten találtam a vasat s elmentem megnézni
Kitartotta a srác az árát de nem nagyon volt pofám alkudni mert nagyon szép a motor
Bármikor lehet
Jelzitek, ugy készűlök .
Talán június jobb lenne nekem, mostanában elég sok dolgom lesz hétvégente.
nekeünk akkor nem ok mert azon a hétvégén megyek pestre képzésre és 31-én jövök haza.
de még elég hosszú lesz a nyár reméljük!
az idén úgy is szeretnénk lemenni a velencei tóra!
A május 25- kecsegtető?
Vagy a másik ?
Csak többször jártam arra és ott láttam a gépedet.