Vagy a betét nem jól kopott. Új a betét is? Mert akkor szokott ilyen lenni,amikor használt betét megy bele,vagy nem oda raktad vissza a betétet ahonnan kiszedted.
Valaki tudna tippet adni miért így fog az egyik első féknyereg?
Nem rég volt totál szétszedve kitakarítva, a pofák jók.
Én valami olyasmire tippelek, hogy már keresztben járnak benne a dugók
Tegnap felhívtam a Szatunát, mivel nemrég kezdték a kiárusítást így még van szinte mindenhez plexi de egyre nagyobb az érdeklődés.
(GTR-hez volt két füstszínű és két átlátszó, az utóbbi kettőre rá is csaptam, eredetileg 14.500Ft volt darabja)
Azért fejezik be a motorplexi gyártást (a többi marad) mert nincs elég nagy piac hozzá ennyiért, ha meg drágítanák akkor meg azért nem fogyna annyi.
Szóval még most menjetek.
Hát a betét jónak tűnik, de akkor kipróbálom másikkal is, és ha úgy jobb akkor rendelek bele újakat.
Sziasztok!
Csak ehy ötlet.
Még a végén túl szép lett volna egy füstös plekóval.
Valaki tudna tippet adni miért így fog az egyik első féknyereg?
Nem rég volt totál szétszedve kitakarítva, a pofák jók.
Én valami olyasmire tippelek, hogy már keresztben járnak benne a dugók
Tegnap felhívtam a Szatunát, mivel nemrég kezdték a kiárusítást így még van szinte mindenhez plexi de egyre nagyobb az érdeklődés.
(GTR-hez volt két füstszínű és két átlátszó, az utóbbi kettőre rá is csaptam, eredetileg 14.500Ft volt darabja)
Azért fejezik be a motorplexi gyártást (a többi marad) mert nincs elég nagy piac hozzá ennyiért, ha meg drágítanák akkor meg azért nem fogyna annyi.
Szóval még most menjetek.
Én is rendeltem Tőlük
Köszi az infót Pupu
http://youtu.be/31sz2Td4wKs
Amikor dolog van igen
Jó lesz ha jobban figyelsz, mert a csipések összeadódnak