Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az új sisakom.
Reggelt!
valamint a futóművön gondolkozom, hogy mit lehetne. mondjuk elsőnek kéne krómszár.
gondolkoztam kicsit szélesebb kormányon, meg ami nem hajlított hátrafelé annyira mint ez, de akkor ennyire sem tudom majd elfordítani a kormányt, akkor már beleérne a fejidomba.
Unokatesóm most kapta vissza a TL-t, kicsit megokosítva. Hát kiskoromból arra emlékeztem, hogy odabaszósabb, de szépen kapkodja az első kereket. Ő meg aszonta, meglepően jól lép az FZR!
Hátratolod lábbal,nem olyan nagytestű ez.
Legyél férfi
hááá
a hitelt akarom kitakaritani magam alól. legyilkoltatok, ha veszek egy ltz-t.
Rakj még hozzá 300-at és vegyél egy japánt. Ne büntesd magad
Na az nincs
rükverc?
Minden ugyanaz, kivétel itt nincs műszaki érvényesség, meg be van írva az a1 és b vezethetőség. Viszont az adattáblája szegecselt. Agyaltam rajta, hogy venni mellé egy 150-es autómata 2 üteműt, derbi cimke, adattábla és rendszám át, és helló
a forgalmiba amúgy itt is benne a motor száma mint egy autónál?
Sok-sok, de a papírja tud 200-at. A többibe kerül a quad :) Ritka mint a fehér holló, ha nincs hozzájuk dokumentáció, a büdös életbe nem kapnak forgalmit
vágom. akkor ez az új kresz szerinti mopedautós téma.
Tök jó lenne, még Kinga is ráülhet. már csak az ára sok
14 az eredetvizsga, 4800 a forgalmi. Köbcentis teljesítményadó, törzskönyv nem kell....
jameg, így hogy rendszámos forgalmija is van, meg át kell iratni?
De lehet nem gyengébb a robesznél.Amikor éppen érintkezik a kmóra, akkor szokott mutatni, 56-60 között.
cső

már néztem a face-n is. ez gyengébb, és lassabb, mint egy robogó, mi? nem lehet vele 50-60-al menni.