Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valakinek rendszámos, közúton is használható 50ccm-es quad?
Eredetileg 91 le
FZR 1000 féktárcsa pár
http://auto-motor.vatera.hu/mo...
Bagóért nem adom oda .
Nagy kereslet van a papiros 25 KW-ra!Többen vitték volna,de annyiért amit kináltak,mint a sima 500-s, nem adtam.
Érvényes műszaki van rajta ,biztosítás rendezett--- de akkor összerakom a tartalékot ,ha jó árat mondanak rá.
Neked mi az ami nincs Feribá?
Hali
megoldható
nekem van 500-s 25 KW-os bejegyzéssel!
Ez valósan hány lóerő?
szevasztok
Asszem nem lehet így utólag átiratni. Az enyémet az első magyarországi forgalomba helyezéskor írták 66kw-osra,a kinti papirok alapján.
Ááá idén nem,de jövőre lesz.
Lesz pálinka?
A mai termés.
Van nekünk is kis segégkertészünk! Mindig ideszalad hozzánk,ha meglát bennünket a kisháznál.
Nem hiszem,igazolnod kell hogy valóban 35kw-os,de erről ki ad neked papírt?
Azért 1000 gépről már nincs az a rendőr aki elhiggye, hogy 35kw. :D Még egy 600asról talán de nagyon ritka az ilyen papíros motor. Átlehet íratni átírásnál vagy vizsgánál?
Előfordul kisebb teljesítményű forgalmival is,sőt van itt a fórumon 1000-es gép is 45kw-os papirokkal.Nézni kell a hirdetéseket,az eladók szokták jelezni a forgalmiban levő teljesítményt.
Az a baj a 600as gépekkel, hogy a2 jogsival nem vezethetem. Mondjuk a 400as se esik bele a kategóriába. 600as forgalmiját átlehet íratni 35kwra?
Látom te is 125-ről ülsz nagyobbra,de nem biztos hogy a 400-as jó ötlet.Belpiacos,drága hozzá az alkatrész,pörgős blokk,alacsonyabb fordulaton nem igazán húz,takarékos túrázásra nem javaslom.Jobban járnál egy 600-al,igaz erősebb,de van hozzá alkatrész,és ésszel kell bánni a gázkarral.
Heló!
FZR 400 fogyasztására lennék kíváncsi és, hogy milyen árkategóriában érdemes gondolkodni vásárláskor? Alacsonyabb fordulatszámon is lehet használni? Menyi a kényelmes utazótempó?
Köszi örűlök,hogy segithettem,
De sima menet volt nem? Mármint az elválás után?