ÁHHÁ, értem már a Vasárnapot. Hát sztem pedig nem leszen jó azz. Nem volt Citadella, lefújta mindenki, én meg úgy voltam vele, hogy akkor megbüntetem őket azzal, hogy otthon maradok
Sanya, a sógoromék forgalmazzák ezt a márkát Pécsett el tucc menni felpróbálni, van nekik egy csomó féle. Árban is találsz olyasmit, amit keresel, még 15%-ot esetleg tudok neked intézni.
Sziasztok!
Megértem Gidát,valahogy Én is ilyen cipőben járok,át akarok állni vegyes tüzelésre(konvektorról),közben két helyen villanyszerelek+tetőjavítás,sajnos ebben nem tudok spórolni mert olyan habtestem van mint Pupunak ,nem férek ki a tetőlécek közt ja és meló,mivel nincs kéményem annak még alapot kell csinálni,ma ástuk ki 110*95*90-es gödröt
A szüleim belefáradtak abba h az elmúlt 10 év alatt kifizették a lakásuk árának a kétszeresét és még legalább egyszerese lett volna hátra a jelenlegi állás szerint. Ami ugyebár nem bizt h így marad.
Így hát itt landoltak. Tavasz óta kőműves, ács burkoló,festő vagyok.
Délelőtt posta délután autófényezés,este házfaragás,és már itt is újra a reggel.Szerencsére elég nagy ház,szerkezetileg is jó,de falakat kellett kivenni , máshol meg berakni,vakolni, burkolni,festeni,mert az a része ahol nem laktam nem felelt meg az új követelményeknek.Ráadásul olyan vevőjük akadt a házukra h onnan azonnal el kellett jönniük.Így 2 hónapot szinte az udvaron, laktunk
Már most kezd némi kiút látszani a felújjítgatásokból!
Talit szerveztetek az őszre?
Köszi Feri bácsi,de elég messze vagyunk egymástól.és aműgy is muszáj vennem. A pénz is megvan rá,csak nagyon nem akarok mellényúlni. Van két típus amit néztem,igaz nem prémium kategória.
Citadella meg volt?
Megértem Gidát,valahogy Én is ilyen cipőben járok,át akarok állni vegyes tüzelésre(konvektorról),közben két helyen villanyszerelek+tetőjavítás,sajnos ebben nem tudok spórolni mert olyan habtestem van mint Pupunak
Jó sokat dolgozol.de nagyon ügyes vagy,hogy meg tudod csinálni.
Így hát itt landoltak. Tavasz óta kőműves, ács burkoló,festő vagyok.
Délelőtt posta délután autófényezés,este házfaragás,és már itt is újra a reggel.Szerencsére elég nagy ház,szerkezetileg is jó,de falakat kellett kivenni , máshol meg berakni,vakolni, burkolni,festeni,mert az a része ahol nem laktam nem felelt meg az új követelményeknek.Ráadásul olyan vevőjük akadt a házukra h onnan azonnal el kellett jönniük.Így 2 hónapot szinte az udvaron, laktunk
Már most kezd némi kiút látszani a felújjítgatásokból!
Talit szerveztetek az őszre?
ez
meg
ez