Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÁHHÁ, értem már a Vasárnapot. Hát sztem pedig nem leszen jó azz. Nem volt Citadella, lefújta mindenki, én meg úgy voltam vele, hogy akkor megbüntetem őket azzal, hogy otthon maradok
Lesz buláj
Na majd üzenjetek,hogy mi a szitu!
Bobi te is jöhetnél......
Gurulhatnánk egyet csak elnézve vasárnap lesz jó idő! Azért kérdeztem a vasárnapot!
Citadella meg volt?
vettem is négy sört
Szomjas
Szia! nem tudom, addig nem tudok még előre tervezni Valszeg dologban leszek. A Szombatok szoktak jók lenni.
Oportunista
Hali! Vasárnap mit csinálsz?
Hozz egy krómszárat! Btw, nincs a sárkány, szal felnézhetsz, nemsokára pesten leszek.
Na látom, itt megint pangás van akkor elhúzok én is Pestre, a várban borász fesztivál van, be lehet rúgni
Na ha minden jó, ma lesz egy karbiszinkronunk
Üdvölet mára is mindenkinek ám
Sanya, a sógoromék forgalmazzák ezt a márkát Pécsett el tucc menni felpróbálni, van nekik egy csomó féle. Árban is találsz olyasmit, amit keresel, még 15%-ot esetleg tudok neked intézni.
Szevasztok,jó reggelt!
Holnap felhívlak.
én hálisten túl vagyok a felújítós dolgokon. kis tereprendezés van a kertben még, meg majd egy nagyobb projekt a tetőtér lesz
Nekem a felnyithatós jobban bejön,csak jó lenne ha egy plusz plexit is adnának hozzá ,de nem rossz árban van
Sziasztok!
Megértem Gidát,valahogy Én is ilyen cipőben járok,át akarok állni vegyes tüzelésre(konvektorról),közben két helyen villanyszerelek+tetőjavítás,sajnos ebben nem tudok spórolni mert olyan habtestem van mint Pupunak ,nem férek ki a tetőlécek közt ja és meló,mivel nincs kéményem annak még alapot kell csinálni,ma ástuk ki 110*95*90-es gödröt
De ha kész leszel,akkor királyság lesz. Időmilliomos leszel,és horgászhatsz kedvedre.
Muszáj . Munkabéren hatalmas összeget spóroltunk
Nem tudom,sztem nem lesz.

Jó sokat dolgozol.de nagyon ügyes vagy,hogy meg tudod csinálni.
A szüleim belefáradtak abba h az elmúlt 10 év alatt kifizették a lakásuk árának a kétszeresét és még legalább egyszerese lett volna hátra a jelenlegi állás szerint. Ami ugyebár nem bizt h így marad.
Így hát itt landoltak. Tavasz óta kőműves, ács burkoló,festő vagyok.
Délelőtt posta délután autófényezés,este házfaragás,és már itt is újra a reggel.Szerencsére elég nagy ház,szerkezetileg is jó,de falakat kellett kivenni , máshol meg berakni,vakolni, burkolni,festeni,mert az a része ahol nem laktam nem felelt meg az új követelményeknek.Ráadásul olyan vevőjük akadt a házukra h onnan azonnal el kellett jönniük.Így 2 hónapot szinte az udvaron, laktunk
Már most kezd némi kiút látszani a felújjítgatásokból!
Talit szerveztetek az őszre?
Köszi Feri bácsi,de elég messze vagyunk egymástól.és aműgy is muszáj vennem. A pénz is megvan rá,csak nagyon nem akarok mellényúlni. Van két típus amit néztem,igaz nem prémium kategória.

ez

meg

ez