ha én dinamikusanmegyek ahogy te fogalmazol akkor nekem eszik 8 at ha normálisan megyek akkor 6 liter ha brutálisan használom akkor 10-12 közöt
egy elég jó olaj( a többi ilyen tipusu olaj semmivel nem jobb) tehát jobbat nagyon nem tudsz ennyiért de a méregdrága olajakat is nyugottan elfelejtheted mivel amikor ezek a gépek kigurultak akkor még nem voltak ezek a méreg drága olajak és lehet nem használsz neki hanem még ártasz mivel nem ahoz voltak fejlesztvel
8-10-et eszik meg...mondjuk tény, hogy dinamikusan vezetek
mert olyan fordulaton ahol te járatod ott nem szabadna ennyire tombolni még a kipufogonak ( de lehet persze rossz beálitás véget is ) és a kuplung csergés hidegmotornál alig hallani ahogy mellegszik ugy erösödik fel a hangja ahogy higul az olaj ha behuzod akkor persze szünik mivel feszülés lép fel az olaj meg véleményem szerint nekünk jó a 20-50 castrol én is ezt találtam a legjobbnak de ha érdekel valakit akkor mivel pörgösebb gépek mint az ezres akkor én 20-50réz-félszintetikusat tennék bele de a lényeg a lényeg szerintem egyenlőre semit ne cserélj mert ezt meg kell halgatni mielöt bármihez is hozzányulsz mert nincs jó hangja ez tény de igy videon keresztül felejtsd ell mert csak találgatunk
A kocsimba már évek óta valvoline-t tőttök, és semmi okom a panaszra.
demakk vagy
Én amúgy ezt 1x bejátszottam, a szakmám velejárója. Lenn hagytam kanyarodáskor a rotát
de kimagyaráztam, hogy csak a területet akartam megnövelni kicsit...
Amúgy Castrol gp actevot olajat használok én is. Cbr 400-ba raktam Valvolinet, de azt csipegette egy kicsit.