Mondták hogy nem egy idegbeteg a szerelő, de ez engem is meglepett. Viszont ha kész lesz a szelephézag karbi beállítás, miegymás akkor lehet én is teszek fel videot a vasról. Eddig nemigen büszkélkedhettem vele, mert nem nagyon volt stabil alapjárat. Most a nagyja megvan a melónak, de még küzd vele a gyerek, mert 8000 felett nem igen akar forogni. Eddig ezt észre sem vettem, asszem öregszek, meg jó az a 6.-ik seb fokozat.
és hát japánban filléres dolog csak mirre ide ér meg a haszon addigra kerül xxxx tizezrekbe hát a tügörgö volt nekem 10700 ba akkor képzeld hozzá 2 áfa meg a fuvar meg a haszon akkor mennyi lehet ? hát inkább ne számoljuk mert nincs mit szerintem 1-2 ezer forint
castrolt)
Valami megmozdult bennem, és nem a tarhonyás husi volt az amit az imént fejeztem be. (köszi anyum, finom volt). Komolyan csak az ugrott be, amit nemrég a totalcar, vagy totalbike oldalán láttam, hogy a kínaiak hogyan gyártják a gyűjtőgyertyákat. Google keresőszó: NGK hamisítvány. Baker, és kaptam ezermillió találatot. NEMIGAZÁN. Már ezt is hamisítják?
Szombat-vasárnap viszont 8-18 óráig összesen 20 órányi Bibliográfiai adatfeldolgozás 2 elmélet és gyakorlat. Jupiiii...
Hétfőn ilyen leszek:
Emberek gondolkozzunk!
Ha 10w olaj van benne az "hígabb" mint a 20w igaz?
Tehát indításkor a "hígabb"könnyebben körbeszalad a kenési rendszeren mint a "sűrűbb".(és előbb ken)
Ha hidegen csattog-zörög a blokk akkor felmelegedve mi történik?
Az olaj még hígabb lesz és még jobban kellene csattognia nem?
De ez melegen elhallgat.
Akkor a 20w-s olajjal mi a bánat lenne megoldva?
Ne abból induljunk már ki,hogy "vastagabb" olajjal hézagoljuk ki a millimétereket!
Ebben az esetben hinném nem az olaj a hiba,viszont ezt a videóról valóban nem lehet kiszűrni.(élőben is erősen gondolkodni kéne hogy ez mi lehet)
Valóban oda kéne visszavinned ahol csinálták,mert ha ők b.k el valamit akkor rajtuk is kell számonkérni.
Ezzel az olajmániával (is) a sírba tudnak tenni amikor elkezdik fejtegetni hogy melyik a jó olaj és miért.(persze ez a hitvallás egy-két évente változik)
A másik ilyen a gyertyacsere.(gyertyát minden szezonban cserélni kell mert az fogyóeszköz)"Igaz hogy csak 4-6e km-t mentem tavaly de ki kell cserélni mert azt ki kell cserélni mert nem fog jól menni a motor,meg mindig be fogja köpni a gyertyát" meg ilyen baromságok.A 8-10 liter meg tényleg k. sok.
(elnézést,nehezen ébredtem)