Na én meg azt akartam megnézni.De tényleg sokan mondják hogy szar. Ez elég jó volt.Igazából nem is éreztem azt hogy mikor lesz már vége elment a 3 óra hamar.Nem bántam meg hogy megnéztem de nekem ennyi.A Bettinek nagyon tetszett.
Szevasztok! Ilyen az én formám! Délelőtt 13fok borongós esőmentes idő mondom előveszem a motort.Szépen kitakar kitol akksi berak indít.Harmadik indításra indult is szépen feltöltődött a rendszer.Mutter 5perc után szól hogy ebéd.Motor leállít mondom ebéd után bemelegítem rendesen meg megyek veel itt a városba!
Erre nem el kezdett esni ez a g..i eső! szétvert az ideg és rakhattam el újra a mocit!
Az autókban a bizti tartó az utastérben és a motortérben van. Nyáron kap meleget bőven és nem olvad meg. Akkor olvad meg ha tartósan max terhelést kap vagy kontakthibás. Kéne tudni mit védenek.
amúgy ez elég cinikus hsz, főleg tőled. elektronikai cinkhez miért kéne lerúgottnak lennie valaminek? Lehet már gyárilag összeszereléskor elkúrt dolog is, elszállhat csati, drót, fesszab pláne ha még egy vfr-en is jellemzően elszaródik, egy olasz csodánál mit várjon az ember? ez a fajta blokk fődarabokkal elmegy sok tulajnál 70-80-100e km-t, úgyh valami ötperces elektronikai gubin nem ütköznék meg, főleg amíg megy. Egyelőre az egyetlen valós hiányossága, amiről tudomásom van, az elgyengült üléstartó teleszkóp. Abból extraerős utángyártott kb 6ezer lesz
Amúgy mi lesz helyette?
Erre nem el kezdett esni ez a g..i eső!
Viccelt a Bobi,mert az enyém van nála..... De ha kész lesz az új idom,lehet eladom neked a régit! Ráadásul,sárga!
Aztán hogy mozogjanak a fékek és a futómű, kivittem egy körre.
Aztán három lett belőle.
Érdekelne:ha nem igérted már el ,nekem az ősszel 2x elborult és eltörött az idom .
4900ft
7200ft
2300ft
De melyik melyiket takarja,már én is elfelejtettem.