Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát, először is: az FZ-t én nem nagyon erőltetném mert az csak akkor jó ha különc akarsz lenni, ugyanis nem nagyon van már belőle. (=alkatrész,dokumentáció sem, az FZR meg nem ugyanaz)
Másodszor: ha "csak" be kell állítani a karburátorsort akkor tegye meg az eladó, ne te kísérletezz vele otthon mert ebből szokott az orbitális szívás, illetve a "mi a f@rkamért nem akar jó lenni ez a sz@r" jellegű kérdések.
Azt sem értem hogy miért kellett cserélgeti benne a fúvókát? Talán csak nem valami más "hiányosságot" szerettek volna kompenzálni vele?
(szóval hagyd a gányba vagy csinálják meg rendesen és úgy vedd meg)
Ma akartam venni porvédőt de csak hétfőre lesz.
Már nyitva vannak! dolgozom én is...
oké,de csak hétfőn tudok árakat mondani,mert a nagykerek csak hétfőn nyitnak. Majd hívlak mi mennyi.
2 küszöb csere, egy kis kerèkjáratìv javìtgatás, egy kevès festèk ès már 150 pènz ès mèg nincs műszakilag rendberakva. Egy frissebbnèl legalább a bódè mèg okès
Te tudod,de a fiatal autók között is van rengeteg lerúgott.
Szerintem a 750i-t nehéz lesz felülmúlnod a hátralevő életedben.
Más: most lehetőség adódik rá hogy bevesd az autósboltos kapcsolatod.
Valószínűleg jövőhét pénteken megyünk megint Pécsre és ha ennél jobbárasítva be tudják szerezni ezt és egy ilyet akkor az érdekelne. (azaz venném)
Nem fogok százezreket egy öreg autóra költeni. Ha igen, akkor az már veterán korú kell legyen. Bocsi.
Boldog újévet mindenkinek!
Sziasztok. A segítségeteket szeretném kérni. A hétvégén megyek megnézni egy (talán) 89-es FZ400R-t. A tulajjal beszéltem és állítása szerint 75-ös fúvóka volt a gépbe de azzal 7000 fölé nem pörgött csak ha ráadta a szívatót. Akkor elforgott tovább is. Most ki lett cserélve a fúvóka 90-es méretűre viszont semmit nem állítottak utána. Így alacsony fordulaton nincs rendben. A tulaj állítása szerint a karbit kell beállítani. Szerintetek ez megoldaná a problémát? Vagy ezzel csak valami komolyabb gondot próbál leplezni? Válaszaitokat előre is köszönöm.
Persze mert Vácdukán készült!
Jól van na.
Vegyél 1 ilyet,és meglátod. Viszonylag fiatalt kapsz olcsóért,és a kombiban még el is lehet aludni
az is aminek a fara látszik! ismerős kép
Ezek szerint kezdesz szenilis lenni.
Halihó!
Az a 196e km pont olyan mintha nálunk hirdetnék.
Azt mondják Opel sosem kopik el....
Okè
sor 6 diesel 2.5 tds bmw motor
Szerintem is és nekem a swift előtt "B" Vectrám volt és nagyon szerettem!
Képek alapján szép!
Igen rendbe lett téve. Ez egy nagyon jó autó. Olcsó a motyó hozzá,keveset fogyaszt, nagy hely van benne,klíma is még működik,és élményt nyúlt a vezetése. Sok autóm volt,de eddig ez volt a legjobb az összes közül. És tudod mi a legmegdöbbentőbb? A vw-ben csalódtam a legnagyobbat.
Az enyém 25 lesz idén!
Sanyi ne csalj a piros mező nem 4000-től kezdődik!