Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érdekes mi? Evvan. Egyébként a rendes ára 17 rongy(máshol is, nemcsak ők írták ide). Nézegettem, 530-as lánc akár 18-ért is van D.I.D. Ezexerint annyira nem lehet rossz ez sem
Jó de mennyiért?
Juteszembe!

http://www.shox.hu/motrix-lanc...

Ez a lánc csak a mai napon 7Ezrecske! Sztem annyiért akár egy év múlva is szétnyúlhat nem?
Üdvözlet az Uraknak!

Hát derégen voltam már ittenbent

Hogy lenni?
De! Nagy a melle.
Mert Ő is mellényúlt
Nem tudom Ádám is miért hívja sárkánynak?
Ha ilyet olvasok egy hirdetésben,hogy csak ez kell bele,meg csak ezt azt kell csinálni és tökéletes,az mindig átverés.Ha csak ennyi meg annyi,akkor mért nem csináltatta meg a tulaj?Azért mert annál sokkal nagyobb a baj,és szabadul a géptől. .
nincsen velük baj csak ti mellényúltatok
Hosszú távon sok baj van az asszonyokkal,erre majd te is rájössz!
én csak 130 vagyok
csudába... barátom válik az asszonytól és kell neki a lakás belátható időn belül megint kereshetek barlangot
ezt nézzétek!elkészült az űberbrutálnagyonracing boltbajárósom ma már 50 km-t ment gondtalanúl
Ez az a szint, mikor olcsobb bérelni autot, ha épp kell.
szívemből szóltál.
Most viszont mennem kell éjszakára. (egyre bénábban gépelek )
Pedig ott a két link amit sanyának írtam.
Ma ráálltam a mérlegre, hiba volt. (vannak dolgok amiket jobb nem feszegetni )
Azt inkább csak akkor ha személyesen jössz. illetve nem is tudom hogy mi kell.
Van egy olyan félelmem hogy sorra kerül hamarosan a főtengely ékszíjtárcsa is, de ebbe egyelőre nem is akarok belegondolni.
Hogy mennyire tudja megverni a bárdis árakat.
Kész a számítógép, nemrég hívott a srác hogy mehetek érte. (nem csalódtam benne )
A táp pusztult el, meg valamelyik csatlakozó volt rossz. Kaptam bele egy 650-es tápot (10e) és a jövő héten megpróbálja garanciában kicseréltetni a rosszat. (nem tudni hogy egy vagy két év gari volt rá)
Majd holnap délután elhozom.
Mit szeretnél hallani? Vagy ha okés akkor erre jössz?
Akkor a lyuniksz mit tud mondani?
Mint írtam is, v.szeg pénteknél előbb úgysem megyünk. (meg holnap de az mondjuk tökmindegy)