baszod nyilván ahhoz képest jó. inkább jópofán élvezetesnek mondanám! Nem motoroznék vele minden nap, főleg nem polírozgatnám a sok krómot minden nap. de kb annyiba kerülnek a használtak, mint egy közepesebben szopóroller oldtimer projekt, és ebből is lehet lőni nálunk az eredeti különváltós, dobféket, megszakítós önszopatást
Akkor mér nem olyat vettél?
Egyébként igazi veteránról volt szó. (azaz a 40-es évek környéke)
Mondtam neki csövi példáját, hogy volt egy szép egyhengeres 250-es BMW-je, azt odaadta egy szakajtó pénzzel együtt egy boxer blokkért meg egy mosóteknőnyi rozsdás vasdarabért, amivel még évekig kell veteránozni (sz&rakodni) egy vagyont ráköltve hogy majd havonta egyszer ki lehessen hozni letörölgetni és esetleg beindítani. (menni persze tilos vele, mert akkor lehet kezdeni elölről az egészet)
Na ilyen veteránról ábrándozott.
Kamionos (gsx750f) haverommal (pesti csávó) épp arról beszélgettünk hogy őt is elérte a "nincs elég bajom és kéne valami veterán motort venni" érzés.
Mondjuk kezdésnek egy 250-es Simsont vagy egy Junakot.
Én bevetettem mindent hogy észre térítsem de nem vagyok meggyőződve róla hogy tényleg sikerült.
(kiejtette a BMW nevet is, ezért egyszer lehet hogy odairányítom hozzád hogy beszélj a fejével)
Országos haverja a Pekingi olimpiára kiment Pannóniás csávó is így elég erős sokkhatás alatt áll.
jja mert ez akart lenni
Megszokhattad volna már itt a fórumon hogy motorból mostanában a megfelelő hengerszám és elrendezés a két vízszintes.
Egyébként igazi veteránról volt szó. (azaz a 40-es évek környéke)
Mondtam neki csövi példáját, hogy volt egy szép egyhengeres 250-es BMW-je, azt odaadta egy szakajtó pénzzel együtt egy boxer blokkért meg egy mosóteknőnyi rozsdás vasdarabért, amivel még évekig kell veteránozni (sz&rakodni) egy vagyont ráköltve hogy majd havonta egyszer ki lehessen hozni letörölgetni és esetleg beindítani. (menni persze tilos vele, mert akkor lehet kezdeni elölről az egészet)
Na ilyen veteránról ábrándozott.
Mondjuk kezdésnek egy 250-es Simsont vagy egy Junakot.
Én bevetettem mindent hogy észre térítsem de nem vagyok meggyőződve róla hogy tényleg sikerült.
(kiejtette a BMW nevet is, ezért egyszer lehet hogy odairányítom hozzád hogy beszélj a fejével)
Országos haverja a Pekingi olimpiára kiment Pannóniás csávó is így elég erős sokkhatás alatt áll.