Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én füvet néha, egy kis lsd-t meg spurit is, fasza ez a trx ez vénás cigis vagy orros?
Pár apróságot kell nekem is cserélni .... Skoda volt most soron futómű , fék stb
Az az igazság hogy nincsenek plusz súlyok. TRX-et nyomok. De nagyon jó.Sokkal durvább mint aminek az ember elgondolná.
Én se de kéne.
-gumicserék
-kormánycsapágy csere
-első telók olajcseréje (túl kemények még teljesen kitekert rugó előfeszítéssel is)
-kuplungkar hidraulikában szétnézni mert néha lassan jön vissza a kar
-rugóstag himba zsírzás
-kip. könyökök festése
-szivargyújtó beépítés
Meg mindenek előtt a pözsón egy kuplungcsere
most én is elkezdtem, óvatosban... Milyen súlyokkal dolgozol így az elején? Fekvenyomás egykezessel 2*25kg, vagy rúddal kicsit könnyebb 75körül, meg bicepsz egyessel 16, ugyanazzal váll, oldalemelés, kis evezés 80 körül, mell 65. Aztán kis has, hát, futi. Rossz így, mert tök érzem, hogy óvatosnak kell lenni a könyökömmel Kicsit belecsapunk, és 3 hónap múlva majd jó lesz már
Van aki nehezen viseli.
Nem szereltem mostanában tankot ! Vagyis motort ! :-D
Szerintem ezért nem kell reklamálni.
Halló
szevasz cimbi!
Háhááá! Tudtam én hogy hogyan lehet előcsalni. (egyesek itt már hiányoltak)
Elnézést de ez nem tankos ez tűzérségis Jó kis gép ez
Úgy legyen csak már szétmegy a hátam a sok fekvéstől és kibas.ottul fájnak a kezeim.Izomláz is van meg az influenza hatása is és a kettő együtt még rosszabb. Szerdán edzettem és ilyenkor mindig 2 nap mire kijön.
Köszi!
De innentől kezdve erősebb lettél tőle Jövőre nem kapod el.
Jobbulást
Szevasztok! 4nap fekvéks! köcsög influenza.
Előzmény
Nem tudok a dupla ágy azon oldalán fexem, ahonnan csak jobb lábbal tudok kelni
Kéne ma motorozni 1et, de olyan lusta vagyok meg 10 percig kell rugdosni a 2T-t, mire beindul kicsit kevés benne a kompresszió
Meg kéne hüvelyeztetni, de nem 1szerű, sok benne a felömlő, az esztergályos 5 percig számolta, hogy ez nekem mennyibe kerülne
Látom ma bal lábbal keltél.
Úgy látom, egyesek vérmesen komolyan veszik ezt a baromságot
Most már értem, mért akadt ki annyira Emre, mikor céloztam rá, hogy be van kattanva
Ez elés súlyos betegség tud lenni

ui: a legrosszabb, hogy nem jár betegség-tudattal, magyarul az alany nem fogja fel, hogy defektes szerinte mindenki csak őt baxogassa ok nélkül
nehéz gyógyítani.
Nem is szabad beállni a nagyok közé mert tönkreteszed a játékukat.
Tegnap este (éjjel-hajnalban)le cheaterezett egy IS-3 tulaj mert belelőttem párat a 122-essel és hatott is. (fel leszek jelentve)
Megcéloztam a kő mögül és belelőttem. Lehet ezt másképp csinálni? (gold nem is volt nálam)
eladtam a tigerII őt majd ha felnőttem a feladathoz akkor megyek IXes Xes csatákba

Tegnap igen gyorsan összejött a 10,20,30e majd a többszöri 5x legjobb 10-ben lenni de ma viszont csak veszteni bírok. (ki is léptem a genyóba )