Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tavalyelőtt bevezettem a háromnapost oktőber első hetétől. Nem olyan tuti. Ellustul az ember,majdnem meghaltam amikor újból 5 napot kellett dolgozni.
Én a helyedben bevezetném a 4 napos munkahetet.
Nem fizetik ki. Ki kell venni,és már fel is osztottam. Márciusban 10 nap,Júniusban 10,júliusba 10 nap,augusztusban 10 nap,decemberben 10nap.
Akkor mé nem fizetteted ki? ha mindig átviszed, annyi, mint ha nem is lenne
Én ki akartam venni,de hát nem adták. Kértem nyáron,válasz:most nem tudok adni. Jött a karácsony,válasz: most nem mehetsz el.
Szabim az van rá,pénzünk nem lesz.
Az 2 hónap - lenne, de ahogy ismerlek, 2015-re átviszel 30-at
Sztahanov

Spóroljl az Adria túrára
Gyerekek! Az évi szabim 30 nap!+ kapok a Bogicám után 4 napot,mert tartósan beteg (lisztérzékeny)ééééés tavalyról maradt még 16 napocskám. Azaz 50 nap.
Ezt baxhatod, Ádám arra célzott, hogy a monitorodon legjobb esetben is csak 75 kép jelenik meg másodpercenként (de sztem inkább csak 60), onnantól kezdve nem sok értelme van a dolognak
néézem
Itt kijön a többmagos előnye átlag 262.5
Az nagyon érdekes, mert én a 8GB-s SSD-re feltettem a W7u-t, és felfért, igaz, nem sok hely maradt.
Lehet, hogy 8 játékkal már 30G lesz - bár vinfosná, ahol 120 MB egy hálókártya driver, nem csodálkozom
Thomas, nézzél mailt
a moziban lehet, de nem az fps játékoknál
Hány hertzes a monitorod?
A 100fps azért jó, mert azon kívül amit látsz, marad még 75 tarcsiba
öcsém sz.gép nagykerbe tolja, és naggyából követi is, és ezt írta a konfigodra:
"Utánanéztem a gépnek. Kb árában adja, de a proci meg a lap gyengébb mint az enyém. Max az ssd-t tudnám használni, de 60gb már lehet kevés egy rendszernek programokkal együtt.(nekem most 30gb foglalt a rendszerwinyómon friss windows-al)"
Nem tudom, a Firefox hány magot fog használni, én szinte csak netezek a gépen de szeretem, ha gyorsan nyílnak meg az ablakok.

Van egy külön vinyóm, kipróbálom a W8-at, az biztos jó lesz rajta.
tudod mi a szar hogy a tankos csak 1 magot használ csak év vége felé optimalizálják a játékot több magosra ezért van 30-70fps a játékba 100-150 helyett pl counter strikeba 500 felett van
Tudod, kőtteni kell az ÁFÁt, inkább, mint hogy befizessem
Ha kell valami PC alkatrész, majd szósz, lesz ÁFÁm ebben a negyedévben is, úgy tűnik
Én se fogom, a mostanit se használom ki... (nem tankozok )

De most még kapok érte pénzt, hozzáteszek egy 20-ast, és új gépem lesz (nagykerben veszem, nettóban, így megéri cserélni)
Jövő januárban majd felteszem megint ide eladni
nekem csak egy szar dual core van. már as telefonomba is több a mag
nekem csak egy 6 magos van de így se használom ki
A múltkor, amit kínálgattam itt PC-t, felraktam a prohardverre.
1 nap alatt elvitték, kiírt árában, szal biztos megérte.
Jöhet a 8 magos AMD