Gyerekek! Az évi szabim 30 nap!+ kapok a Bogicám után 4 napot,mert tartósan beteg (lisztérzékeny)ééééés tavalyról maradt még 16 napocskám. Azaz 50 nap.
Ezt baxhatod, Ádám arra célzott, hogy a monitorodon legjobb esetben is csak 75 kép jelenik meg másodpercenként (de sztem inkább csak 60), onnantól kezdve nem sok értelme van a dolognak
Az nagyon érdekes, mert én a 8GB-s SSD-re feltettem a W7u-t, és felfért, igaz, nem sok hely maradt.
Lehet, hogy 8 játékkal már 30G lesz - bár vinfosná, ahol 120 MB egy hálókártya driver, nem csodálkozom
öcsém sz.gép nagykerbe tolja, és naggyából követi is, és ezt írta a konfigodra:
"Utánanéztem a gépnek. Kb árában adja, de a proci meg a lap gyengébb mint az enyém. Max az ssd-t tudnám használni, de 60gb már lehet kevés egy rendszernek programokkal együtt.(nekem most 30gb foglalt a rendszerwinyómon friss windows-al)"
tudod mi a szar hogy a tankos csak 1 magot használ csak év vége felé optimalizálják a játékot több magosra ezért van 30-70fps a játékba 100-150 helyett pl counter strikeba 500 felett van
Én se fogom, a mostanit se használom ki... (nem tankozok )
De most még kapok érte pénzt, hozzáteszek egy 20-ast, és új gépem lesz (nagykerben veszem, nettóban, így megéri cserélni)
Jövő januárban majd felteszem megint ide eladni
Sztahanov
Spóroljl az Adria túrára
Lehet, hogy 8 játékkal már 30G lesz - bár vinfosná, ahol 120 MB egy hálókártya driver, nem csodálkozom
"Utánanéztem a gépnek. Kb árában adja, de a proci meg a lap gyengébb mint az enyém. Max az ssd-t tudnám használni, de 60gb már lehet kevés egy rendszernek programokkal együtt.(nekem most 30gb foglalt a rendszerwinyómon friss windows-al)"
Van egy külön vinyóm, kipróbálom a W8-at, az biztos jó lesz rajta.
Ha kell valami PC alkatrész, majd szósz, lesz ÁFÁm ebben a negyedévben is, úgy tűnik
De most még kapok érte pénzt, hozzáteszek egy 20-ast, és új gépem lesz (nagykerben veszem, nettóban, így megéri cserélni)
Jövő januárban majd felteszem megint ide eladni
1 nap alatt elvitték, kiírt árában, szal biztos megérte.
Jöhet a 8 magos AMD