Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem eddig mindig AMD volt de szerintem tökmindegy az egységsugarú felhasználónak. (volt Athlon procim Geforce vga-val egy házban, éjjelente hallható anyázás szűrődött ki a szellőzőrácson )
Ez is olyan vallásbeli különbség mint az olajnál.
Akkor jól emlékeztem hogy nem iszol!
Másodikos ipari tanuló voltam,84-karácsonya előtt itt a szegedi textilgyárban megittam másfél deci jó házi pálinkát.Na kiütött úgy,a nyolcszáz méteres folyosót faltól falig végig koccoltam.Az volt az utolsó ivászatom.
Nekem csak AMD proci és Radeon video jöhetne szóba. Intel nem.
ez nem jön be Feri bácsi!
És az kb mikor várható?
Nekem is az elmúlt 6 évben intelem volt nem akartam amd-t de jó választás volt
http://km-3.jspcdn.com/p/14/01...ól hirdetnek fzr 1000 exup alkatrészeket
- alaplap
- processzor
- emre HD5850 vga (akkora mint egy kisméretű tégla két bazi nagy ventivel)
- 4G 1333 ram
- 1T samsung winch
- dell qrvajó 2310 monitor
1920x1080 hd-ben megy minden maxon de eddig még semmi sem tudta megállítani.
A táp felfordult nemrég (MTC 550W vagy valami ilyesmi) és most egy 650-es lett beletéve.
Hali
További szép napot.
Először én is azt a proct néztem ki, az 22 lenne, ez meg 29, az nem számit.
VGA-t sokkal kisebbet veszek viszont, a tápod azt irigylem
mem uaz lesz nekem is.
Szoval akkor jol megy ez az AMD, beleugorhatok, ugye? 10 éve csak intel van.
ok. ha aktuális szólok
Ha mindenhol lőwe van akkor persze hogy semmi esélyed. (az megfelelő kezelővel atom kemény dió egy ilyen kistermetű állatnak mint te)
Nem jó az neked hidd el én tudom
Akkor vegyetek olyant amin alapból van! Ezt meg hagyd meg nekem!
És lesz új
mind alapon nincs semmi húzva proc mehetne magonként 4,2őt de nem bántom jó így is az összes jó lövöldözős játék full fullba kattogás nélkül megy
most miért akarsz nekem rosszat? Andiét meg nem eladni akarjátok?
1920x1080 full max és 40-70fps mert nem használja az összes magot csak 1 et egyenlőre
HEXA CORE AMD FX 6300 / ZALMAN CNPS5X PERFORMA / GA 970A-DS3P / KINGSTON 2x4 G HYPERX DDR3 1600 / Gainward GeForce® GTX 470 1280MB GDDR5- AC TWINTURBO II / Toshiba 1T + 0,5T sataII / 24" FULLHD ASUS VS247H / LOGITECH G9X / OCZ 650W/ Logitech X-530 5.1.
Hé tankosok!

Milyen proccal meg VGAval toljátok? és hogy megy (fullba, lebutitva, stb)?

Elvitték a gépem, kifizették, most nem dőlt még el, mit vegyek
Kinéztem AMD FX-8320 3.50G-t, de az ára nem vészes (29e), nem tudom, ez mennyire számít manapság jónak? az intel i5-7-ek drágábbak sokkal.
Neeeeeem az R6 nagyon szép lenne fúúú de komoly lenne ááááá de zsír király
8 lövés 4 találat 0 sebzés VI os tank a VIIIasok között 122es ágyúval és mindenhol lőve