Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szomszédnak van egy jó ismerőse KPM-nél ott meg lesz oldva az AF-es motorszám,beépítési vagy mit tudom én azt meg egy másik jó ismerősömnél tudok szerezni
Hmm ezt kocsinál nem kérik, sztem ez is tokmányiroda függő mint oly sok minden.
Melyik hivatal hogy értelmezi az aktuális változásokat,aszerint dolgozik.
És ha csak úgy kicseréled akkor mi lesz?
Szép estét mindenkinek
ha típus azonos akkor is kell kpm es papír a szabályos beszerelésről
Származási okmány szükséges blokkcserénél.
Kamu külföldi adásvételi osz cső.
Ha tiszta a blokk és nem körözik a kutya nem fog utána járni
Ja ha tipusazonos
Ááááááá, sogoréknál 04.15-ig szívózhatnak
Jó hogy momdod a külföldet erre nem is gondoltam, osztrákiában kötelező valameddig, meg kell néznem, nem vágom fejbű, és oda mék még mostanában.
Hát ez az... tavaly az idézett időszakban az utolsók közt voltam, aki mehetett az M5-ön, aztán lezárták a hó miatt asszem akkor volt, hogy bő 3 óra alatt értem haza Pestrű
De most jó időnek néz ki.
Akkor marad a KPM-es AF-es megoldás
Mlasnak előzmény.
Amúgy én is bizonytalan vagyok.
Hó már nem lesz. Itt. De ha külföldre mész fel a hegyekbe ott még lehet és kérhetik is. Mindenesetre jól öltözz alá mert hideg van még motoron.
Szerintetek lesz még hó? 7végén lesz egy 600km pályázásom, azon agyalog, feltegyem-e már a nyári kerekeket? Aszfalton jobb, csendesebb, kevesebbet fogyaszt, szóval nem mind1.
http://www.motormatricak.hu/#/...

Én itt fogok rendelni, a motorom méreteihez gyártják le a gyárihoz hasonló matricát. Bízom bennük, remélem szép lesz:)
Ja, az íbéjen biztos van, mert ott minden van de itt is be volt linkelve jó matricaforrás kb. 28x.
Ebay
mert beépítési műbizonylat kellett
Volt minden adásvételi kivonó minden kpm mozaik utca ott adták ki a hivatalos átépítésit
Sziasztok
Pupu!
Nektek a 600 blokkjához volt valami papír,vagy csak beírták műszakin és úgy írták át?
Nem én csináltam hanem 1 vilkós én jól aludtam
Látom te sem aludtál jól.
Honnan lehet FZR-hez gyári matricákat rendelni? Nem tud valaki, valamilyen oldalt?