Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valakinek 1000-es alkatrészek?
jó tévedtem.
Pedig pont nálatok ennyi.
jól van na tévedni emberi dolog meg mondta a sündisznó is!
(a bárdinál az utcáról )
Az exrönómhoz a vez.lánc 3.829Ft, a rugós feszítő meg 7.100Ft.
Sanyi igazad van elismerem megnéztem én is!
Azt nem akarom elhinni.Annyiból egy szíjas vezérlést hozol ki max.
Lemegyek a pincébe,mert érzésem szerint van a bringámon egy első defekt. Holnap reggel nem érintene valami jól ha hajnalban szembesülnék vele.
Jó napokat,most jöttem meg egy kis gurulásból,meg mondom őszintén nem volt melegem! Én hülye meg nem vettem fel a kámzsát... Szét fagyott a nyakam....
Persze hogy jó olaj ha eredeti. Én is azt raktam bele éveken keresztül aztán egyszercsak elkezdett kicsit kopogni a motorom.
48879-barátság nálunk. Azaz 30 körül van a vezlánc,feszítő+patron hozzá.
Szia.
Sanyám olajtémában ne. Tudod, számtalan példa volt már rá. (tegnap én is csak kicsit megfeledkeztem magamról)
azért mert 1800 hamisított? Sztem csak cinkelsz bennünket. Jó olaj hidd el. Hasonlítsd össze az adatlapját,van olyan mint a motul,de nem vitatkoznék.
Csumi!
Vezérlést ne akarjál cserélni rajta mert ha jól tudom horibil rá!
Mostanában nem lesz. kb 5 évig biztos nem.
szèp napot mindenkinek!
Értem, köszi a gyors választ :D
Hát őszintén én nem vettem észre nagy különbséget.De tény és való hogy jó olaj a merciket is ezzel töltik a szalonokba ha jól tudom.Gyári olajuk.Eddig 15w-et használtam most 20w-t talán nem eszi annyira de ez meg a sűrűségétől függ inkább.
és a Liqui Moly-val mi a tapasztalatod ? Mert az kérdeztem egyik olajshop-ba itt Pécsen aztmondták ,hogy mocskos drága de viszont nagyon jó olaj
Jó az én is Motul-t rakok a motorba és most már az autóba is. 2000Ft/liter nem olyan drága. A hamisított Castrol is 1800...
Én meg az Unix-nál dolgozom! Az enyémben Liqui Moly van!