Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdvözlet mindenkinek!
De jó! Akkor már csak ide kell érnie. Még kelleni fog betét is.
Jött egy mail hogy útjára bocsátották a csomagot.
Ez így van.
A 170-es a gyári mérete. Persze rá lehet tenni a 180-190-est is.
Az egyik legszebb motor!
Sziasztok!
nekem a papirjaban 3GM//1000R es 170/60VR17-ws gumi van de a motoron 190/50r17 van.
Mien volna a normalis?
Sajna nalunk mikor beiratol egy jarmuvet sokszor mas gumimeretet tesznek be mint a gyari,hogy miert nem tudom,de hoztam Nemetorszagbol tobbszor autot es azzal is megjartam mar.
halihóó!szép napos időt mindenkinek!
Rendben, köszönöm. Akkor marad a 160! Végül is nincs ezzel semmi gond, nagyon stabil, csak gondoltam rákérdek :)
Szélesebbel csak xarabb lesz. 160 max.
A lengővillába valószínűleg elfér a 180-as gumi, de egy 4,5"-os felnire azt már nem szabad feltenni. Egy másik lehetőség az 5,5" széles 17"-os felni, de ehhez meg lehet barkácsolni kell a féknyeregnél, meg a tengelyméret sem biztos hogy ugyan olyan lesz. 18"-os felnire meg amúgy sem nagyon fogsz 160-asnál szélesebb és normális külsőt találni.
Akkor brutális hangja van.
Az a Sima
A Yamaha FZR 1000 2LA típusnak ugye hátul 18-as kereke van gyárilag. Na nekem ennek a futóműve van fent az FZ 750-esen, és 160-as gumival. Ez elég jó, de menne még erre rá szélesebb is? 170, esetleg 180?
Szíííp a 600! Milyen kipu van rajta? Hasonlít a sima-ra.
majdnem süt
Süt a nap.
szakad az eső
+
Nahh... Nem saját gyesznyó volt, így nem kapol.
Hozhacc kóstolót péntekre
Az eurovizión Magyarországot egy angolul kappan hangon vinnyogó nigger fogja képviselni...ennél nincs lejjebb