Trapézlámpás, 3HE, 91, tehát a 200kg-os, amúgy gyárilag fehér, piros-kék matricázással. Látom szegedi vagy, majd felkereslek ha oda jutok, hogy egybe van :)
150-es metzeler van most fent csak hát az elég túra gumi,de szerintem idén marad is! Nem olyan rossz,csak szerettem volna egy picit szélesebbet fel rakni a kanyarok miatt! Annyira nem bízom a tapadásban kanyarokban a metzelerben...
Először is tudni kéne hány kiló a géped,mert volt a 600-nak egy könnyű 180-kilós szériája keskeny 130/70-18 as gumival.A nehezebb 200-kiló feletti széria 140/60-18 as gumival készült,ha lehet kapni tedd rá azt.Nekem is 160-as van fenn,de nem jó,nehezebben dől ívre,és intenzív fékezésnél hamarabb megcsúszik.
Csumpa!
Most jártam a gumisnál és lebeszélt a gumicseréről! DOT szám alapján 90-es években gyártott gumi tehát nagy valószínűséggel nem fog vissza puhulni!
Tehát marad fent a metzeler!
Ha valaki elég bevállalós oda adom..... De én úgy voltam vele nem fogok a pénztárcámmal játszani le szerelés,fel szerelés áááá mégsem jó,tegyük vissza a régit!
Majd össze spórolom a Battlax 1-es re! 32000huf
Meg volt az első idei gurulásom..... Nagyon pacek volt!
Szép napot mindenkinek.
Igen, a foxeye. Csak akkor váltanék felnit, ha ún. stock dolgokkal meg tudom oldani. Nem vagyok az a fajta aki radíroz. Inkább olyan, aki élvezi, hogy van lehetősége rá de nem teszi meg. Városi/városközi motor néhány túrával, de ahhoz is utaznom kell az alföldről, ezért akarok több sávos gumit, mert egyenesen jóval többet megyek, kanyarokat pedig szeretném élvezni.
Csak mert ha állat módon mész akkor megéri átszerelni 17-esre és használt sportgumit venni évente.
Ha egy gumival eltúrázgatsz évekig akkor egy új szett és kész is vagy.
17-es felnije van a 4JH FZR-nek is (az újabb mint a tiéd) de annak is faragni kell a dolgait hogy bemenjen.
Most jártam a gumisnál és lebeszélt a gumicseréről! DOT szám alapján 90-es években gyártott gumi tehát nagy valószínűséggel nem fog vissza puhulni!
Tehát marad fent a metzeler!
Ha valaki elég bevállalós oda adom..... De én úgy voltam vele nem fogok a pénztárcámmal játszani le szerelés,fel szerelés áááá mégsem jó,tegyük vissza a régit!
Majd össze spórolom a Battlax 1-es re! 32000huf
Meg volt az első idei gurulásom..... Nagyon pacek volt!
Szép napot mindenkinek.
Hu.-lefotózom ,este felteszem
Szép napos időt mindenkinek!
czippzárnál 49cm
hátul nyaktól derékig 63cm
deréknál körbe 93 cm
10.000.- az ára!
És mik a méretei?
Jól eláztam --kel nekem motorozni?
Pedig olyan szép idő lett du.Igaz csak Fehérvárig mentem, csizma ügyben -vissza meg most értem
Ha egy gumival eltúrázgatsz évekig akkor egy új szett és kész is vagy.
17-es felnije van a 4JH FZR-nek is (az újabb mint a tiéd) de annak is faragni kell a dolgait hogy bemenjen.