Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Trapézlámpás, 3HE, 91, tehát a 200kg-os, amúgy gyárilag fehér, piros-kék matricázással. Látom szegedi vagy, majd felkereslek ha oda jutok, hogy egybe van :)
Mit szóltok e-hez a kesztyűhöz?
150-es metzeler van most fent csak hát az elég túra gumi,de szerintem idén marad is! Nem olyan rossz,csak szerettem volna egy picit szélesebbet fel rakni a kanyarok miatt! Annyira nem bízom a tapadásban kanyarokban a metzelerben...
Először is tudni kéne hány kiló a géped,mert volt a 600-nak egy könnyű 180-kilós szériája keskeny 130/70-18 as gumival.A nehezebb 200-kiló feletti széria 140/60-18 as gumival készült,ha lehet kapni tedd rá azt.Nekem is 160-as van fenn,de nem jó,nehezebben dől ívre,és intenzív fékezésnél hamarabb megcsúszik.
Csumpa!
Most jártam a gumisnál és lebeszélt a gumicseréről! DOT szám alapján 90-es években gyártott gumi tehát nagy valószínűséggel nem fog vissza puhulni!
Tehát marad fent a metzeler!
Ha valaki elég bevállalós oda adom..... De én úgy voltam vele nem fogok a pénztárcámmal játszani le szerelés,fel szerelés áááá mégsem jó,tegyük vissza a régit!
Majd össze spórolom a Battlax 1-es re! 32000huf

Meg volt az első idei gurulásom..... Nagyon pacek volt!
Szép napot mindenkinek.
Hali fegya
Hu.-lefotózom ,este felteszem
Hali Gali
Szép napos időt mindenkinek!
Feribá,arról a 17-es gumákról amiket írt 10-12 e-ért képeket tudna valahogy feltenni,vagy hol tudnám meg nézni
Sziasztok
Napos reggelt!
ujja kívül 63 cm,ujja belül 45 cm
czippzárnál 49cm
hátul nyaktól derékig 63cm
deréknál körbe 93 cm
10.000.- az ára!
Mennyiért? :)
És mik a méretei?
mikor indultam sütött a nap, azt jól eláztam
Na szép estét
Jól eláztam --kel nekem motorozni?
Pedig olyan szép idő lett du.Igaz csak Fehérvárig mentem, csizma ügyben -vissza meg most értem
Jó éjt!
Igen, a foxeye. Csak akkor váltanék felnit, ha ún. stock dolgokkal meg tudom oldani. Nem vagyok az a fajta aki radíroz. Inkább olyan, aki élvezi, hogy van lehetősége rá de nem teszi meg. Városi/városközi motor néhány túrával, de ahhoz is utaznom kell az alföldről, ezért akarok több sávos gumit, mert egyenesen jóval többet megyek, kanyarokat pedig szeretném élvezni.
Azért megjött a motyó.
Csak mert ha állat módon mész akkor megéri átszerelni 17-esre és használt sportgumit venni évente.
Ha egy gumival eltúrázgatsz évekig akkor egy új szett és kész is vagy.
17-es felnije van a 4JH FZR-nek is (az újabb mint a tiéd) de annak is faragni kell a dolgait hogy bemenjen.
Persze hogy nem. Most látom hogy csak $45.
n/a :)