Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Végül is hihető az 54 dollár? Nem nagyon ugye?
Mennyire vagy fülön fordulós és mennyit mész egy évben?
Köszi!
Azért mert akkor mindenki össze-vissza javítgatná a hsz-eit.
Ma hívott a szállító cég hogy valami csomag jött kínából és töltsem ki a megbízást a vámügyintézéshez, majd nyilatkozzak Magyarul hogy mi a nyavalya van a dobozban.
A sárgák 54$-t írtak nekik a számlára, nyilatkozzak hogy ez ennyi-e.
Hétfőn konzultálok a kolléganőmmel aki öreg róka a vámos dolgokban (egy két éves 7-es BMW-k, A6-A8 Audik és hasonlók szoktak intéződni általa) hogy mit írjak a papírra, aztán el is faxolódik nekik.
De persze nyitott vagyok bármire, csak lássam hogy jó, és az ár/érték arány is helyén van :) ui.: miért nincs itt szerk. opció?
Így hirtelen nem tudom :) A roadmax ii és pilot road 3 többzónás gumik, és azokról csak jót hallottam, azért tartok itt, ahol.
1,Igen dolgozik,qrva sokat
2.Nem motorozik
3.Nincs fészbukom
4,nem tankozok.

De viszont amikor fel tudok jönni,max magammal beszélgethetek. Sajna korán kelek,és nem tudok sokáig fórumozni.
Ezekkel mi a baj?
Nem is én voltam.
megválnék yamahás kabátomtól rohattul sajnálom mert nagyon tetszik csak sajna rövid lett rám.
Halihóó sziasztok!
Igen, van több méret, de ahogy néztem 130 után 160 jön :D
Haynes-féle, 2056-os szerviz és javítási útmutatóm van, és abban ahogy néztem a rajzokat, a felni közepén lévő gumi "kockák", amik at erőt viszik át a fogaskerékről, máshogy néznek ki... :/ Szóval csak annyit szeretnék ezzel mondani, és egyben kérdezni is, hogy ha a szűz felni nem elég, akkor mennyi mindent kell még beszerezni, hogy passzoljon!?
Csak mindenki janizni akarna az úthengerrel
Néhány külföldi oldal, és itt ha a topic keresőjébe írtam, hogy 160/60, és hasonlók, akkor találtam rá párat. :)
Melyik professzor intett óva a 160-astól?
Szia! Először is üdv itt köztünk. Másodszor, van 18 as gumi több méretben,többféle gyártótól. Nem tudom hogy mi bajotok van a 160
as szélességgel, teljesen jó én is azt használom (160/60) michelin
jelenleg. Amúgy 17 es hátsó kereke az 1000 es fzr nek van, tudsz venni,és ki cseréled ennyi. Nemrég hirdettek pont ilyet itt a sportmotoron.
Sziasztok!

Új vagyok itt nálatok, és tavaly nyár óta van egy FZR600-asom, 3HE.

Jön a szezon, és szeretnék rá normális gumit. Gyári 18as felnim van hátul, és nem találok rá gumit, csak Bridgestone-t. Michelin Pilot Road 3-nál tartok most, már nagyon sok gumi tesztjeit és véleményezését olvastam el. Itt is, és máshol is láttam, hogy a 160 széles gumitől óva intenek. Mit tegyek, ha nincs ilyen méret? 17-esre hogy lehet cserélni a hátsó kereket?

Előre is köszi, remélem tudtok segíteni, ha már úgy is unatkoztok :P (ahogy látom :) )! Üdv, Gergő
Nincs itt az a fene nagy pörgés Ezek szerint mindenki:
1) dolgozik
2) motorozik
3) fészbukkonvan
4) tankozik
igazad van tankozni mind 1 de inkább motoroznék
Tankozni nem mind1?

Nálunk is süt, de meleg az nincs.