Sziasztok. Kellene egy kis segítség. Adott a 750big. Ha a karbin a keverékcsavart 1,5-re tekerem, nem tudja az akksi betekerni. Ha rárakom a töltőre, beindul, szépen működik a szívató, de ha bemelegszik, nincs rendes alapjárat. de megy szépen. Viszont ha az alapjárati keverékcsavart tekerem kifele (KB 2,5 3), szép az alapjárat, de a szívató értelmét veszti. És menet közben ha a gázt visszaengedem durrog mint állat. Nos szerintetek merre induljak, Benzinszint számíthat? tű?
Addig fejlesztik, hogy lassan eléri egy pözsó színvonalát
Egyébként qrva nagy verseny van, a BMW nem engedheti meg, hogy ne legyen egyterűje, meg fronthajtós kisautója.
A motorok jók lesznek, a kaszni merev, a biztonság-presztízs OK, embléma az orron - kell még más?
"Ahhoz képest, hogy egy elöl hajtó, háromhengeres motorral is kapható egyterűről van szó, Norbert Reithofer, a BMW igazgatótanácsának elnöke annyival intézte el a hajtásképletet, hogy egy BMW-t mindig jó vezetni, függetlenül attól, hogy hátul hajt, elöl, vagy mind a négy kerekével." link
Ismerjük az itthoni árakat, épp ezért jött onnan a cucc.
Kézbe véve, megmérve méretpontosak és meg nem mondanám hogy ezek nem gyári tárcsák.
Egyébként nem magamnak vettem csak intéztem a rendelést de ha kéne akkor a GTR-re én is innen rendelnék. (kb. ugyanebben az árban van az is)
Még egyszer köszi!Nem tudom miért nekem az E.B.C.-t mondták sokan, de ott 150-röl indított a telefonban a srác.Na mondom többe lesz két tárcsa mint az egész motor.De így már azért barátibb lesz a dolog.Sok baleset mentest neked az új tárcsákkal!
Igen. (az még egy elég megbízható módja a vásárlásnak)
Egyébként ez volt az, csak szóltak hogy ez éppen most nincs raktáron de felajánlották helyettük ezt és ezt ha megfelel, ugyanazon az áron mint amit rendeltem. (mint láthatod ez így jóval drágább lenne és minden levélváltásnál háromszor elnézést kértek hogy ilyen kellemetlenséget okoztak)
A listán lévő árhoz még hozzájön a szállítás és a magyarországi vám és áfa is.
Ez itt úgy nézett ki hogy 247$ a cucc szállítással (ez ~59.273Ft) és ehhez a vám 1959Ft+13.790Ft az áfa.
Ez összesen: 75.022Ft
A Kínai 45$-ról küldött számlát (ami jó is lett volna) de sajna a vámos bekérte tőlem a Paypal befizetési bizonylatot is (amin a 247$ van) így kénytelen voltam az eredeti ár alapján vámot-áfát fizetni.
Azt mondta a csóka, leadták a P-s renccámot, mert sok volt a hobbymotorista aki csak jáccani ment oda (nem tom, rólam is mit gondolt, mikor a 10. motorra ültem, amik tök más stílusúak )
De szépen türelmesen beszélt velem, mert a főbejárat járdájára álltam az ajtótól 4m-re
egy 2,2-es 16 szelepes Coupe
180 ló.
asztat már elfogadnám én is
Mér nem jó neked egy g asztra?
Asszem láttam a hátsódat Fóton
A fólyót keresztbeszelős, a piros karikás, meg a sziklás az kamu, a többi valós
A vége meg no comment
Egyébként qrva nagy verseny van, a BMW nem engedheti meg, hogy ne legyen egyterűje, meg fronthajtós kisautója.
A motorok jók lesznek, a kaszni merev, a biztonság-presztízs OK, embléma az orron - kell még más?
link
link
Kézbe véve, megmérve méretpontosak és meg nem mondanám hogy ezek nem gyári tárcsák.
Egyébként nem magamnak vettem csak intéztem a rendelést de ha kéne akkor a GTR-re én is innen rendelnék. (kb. ugyanebben az árban van az is)
Egyébként ez volt az, csak szóltak hogy ez éppen most nincs raktáron de felajánlották helyettük ezt és ezt ha megfelel, ugyanazon az áron mint amit rendeltem. (mint láthatod ez így jóval drágább lenne és minden levélváltásnál háromszor elnézést kértek hogy ilyen kellemetlenséget okoztak)
A listán lévő árhoz még hozzájön a szállítás és a magyarországi vám és áfa is.
Ez itt úgy nézett ki hogy 247$ a cucc szállítással (ez ~59.273Ft) és ehhez a vám 1959Ft+13.790Ft az áfa.
Ez összesen: 75.022Ft
A Kínai 45$-ról küldött számlát (ami jó is lett volna) de sajna a vámos bekérte tőlem a Paypal befizetési bizonylatot is (amin a 247$ van) így kénytelen voltam az eredeti ár alapján vámot-áfát fizetni.
Te ebay-en keresztül rendelted?
A flex meg a láncfűrész külön-külön is életveszélyes, de így
De szépen türelmesen beszélt velem, mert a főbejárat járdájára álltam az ajtótól 4m-re