Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem szeretem őket mert majdnem mindig kilőnek.
És a Tigris 2-t sem szeretem, bár tudom hogy annak a seggét kell lőni. (mondták a Kelly Hőseiben)
Hétvégén mehetsz a garázsba motort szerelni. És "csak" 16e.
Jó az,csak tuningolni kell,a stock elég gyenge.
A T29 köcsög tank.
Én a biztonság kedvéért mindig a régi gyárban szoktam visszabontani a kábeleket. Olcsó és abban még vót anyag!
És vedd meg a T29-hez a nagyobb tornyot,plusz 100 HP-t ad vele.
Szép színe van. Lemostad?
Kicsit gyűjtsél még,a105-ös ágyú is sokba kerül,az meg kell mert bedob ellene 8-9-es ellenfeleket is.Ott van a nyolcas IS3,na azt kilőni művészet!
Itt a gyárban ezt használjuk a főző szekrényeknél,jól bírja a hőt,de kézzel ki lehet bontani olyan puha.Gyakran odacsukják az ajtóval és mehetek cserélni.Viszont a búvárszivattyúknak már szilikon keverék kábele van,na azt késsel alig lehet pucolni olyan ellenálló,de rugalmas is.
benne a zséé is, kinedobd a csomagolást egybe !
Sajna, mindenütt az ócó kínai szart kapod
Jobb villanyszerelős boltokban talán tartanak jobbféléket is.
a kiszemelt
500* és megvan a t29
A nagy testvére a T29-is durva a 105-ös ágyúval,az a tízeseknek is odaüt rendesen.Szeretem ezt a tank vonalat.
Igen,a 90-es ágyúval nagyon ütős,én is szeretek vele harcolni.
Köszönöm!
Helyesbítek.
Az a vezeték párt keresem ami nem megy szét egy év alatt. Láttam, 20 éves autókban ép vezetékeket. Láttam, kidobott mosógépben tökéletes vezetékeket. Láttam gyermekkoromban (1984, Régi TESLA lemezjátszó) szétszedett kügyükből tökéletes vezetékeket. Ez a Auchanos SOMOGYI féle tökk sötétben -2 és 25 fok között 1 év alatt sz...á ment. Ez nagyon nem jó nekem. Minek nevezik azt ami több évet is kibíró vezetékszigetelés?
- Vezeték neve?
- Kábel!

Sztem a szilikonos a gyűrődést is bírja, mert anno a profi hangosításnál találkoztam ilyen drótokkal, és az nem semmi igénybevételt kap
Köszi megjött a csomag
Azt ne felejtsd el,a szilikon szigetelés hőálló ugyan, de alacsony mechanikai igénybevételt bír,vagyis sérülékeny.Motoron a vibráció kidörzsölheti.
Szerintetek melyik az a vezeték ami nem fehéredik ki (pirosból), ne törik ki az ér és nem lesz rideg sz...r egy év alatt. Én valamilyen szilikon szigetelésűre gondolok. Hol lehet kapni?
Legalább van valami jó dolog a lába között
Kis majom
Na hol vagytok?
Én néztem a filmet a retekklubon. Jó volt, igaz, mese, de én jártam ott, és így érdekesebb volt...

Tomasz, ezek szerint hazaértetek. Mi is Pécsről