Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mer szerinted a nèccáhat nem szokott?
Bármilyet és bármennyiért is veszel, helyből számolj rá 200e-t ráköltésnek. A rugókat orosz rulett nem kicserélni, meg még lesz ez-az.
Ha majd ott tartasz hogy mennél nézelődni akkor szólj és leírom hogy mire kell odafigyelni. (sok kellemetlenségtől kímélhet meg)
Az a baj hogy a B-é Vectra jobban rohad mint az "A".
jó még odébb lesz a csere de nézegelődök és ez is megtetszett. meg a V40-es Volvo.
Vegyèl egy eggyel frissebb vectrát. Olyan jó lesz mint ez. az már egyèsz mutatós
Akkor 2,0 és EW motorost. (az már az újabb motorgeneráció)
Én az 1.8 vagy a 2.0 benzinesen gondolkodom.dieselt nem akarok.
Szóval:
Nekem 99-es 2,0HDI van (90Le-s, ebben még nincs kéttömegű hülyeség) már az S2 fajta (az újabbik elejű)
Nagy, kényelmes, minden nagyon könnyen mozog benne (kormány, pedálok, váltó, gombok-kapcsolók) a térérzet hatalmas belül (egy kombiban meg már félelmetes)
A dízel mint mindegyik, kerreg és remeg, ezt érezni enyhén a kormányon és a pedálokon is. Cserébe vegyesben ennyit fogyaszt.
Én ha ilyet vennék megint, akkor 2,2 HDI kombit és mindenképpen automata váltóval. (sokkal erősebb és szebben jár mert az már 16 szelepes, kiegyensúlyozó tengelyes motor)
A benzinesek félelmetesen csendesek és ésszel használva 8-9L körül tarthatók (kivéve persze a 3,0 V6)
A rugózásuk fantasztikusan kényelmes de nem billeg össze-vissza (amíg el nem törik benne a rugó) kanyarban is lehet feszegetni a határokat.
Menni nem nagyon megy (a 90Le-s Td és a HDI) azaz kimondottan nyugis autózásra való, persze azért ez nem azt jelenti mint a Szívódé 200-as Mercik, amik egy beszívott tetű dinamikájával rendelkeznek.
A 2,1-es Td és a 2,2-es HDI már sokkal erősebb, főleg kissé átprogramozva.
Nem rossz ez, majd megszokom.
Nem vagyok oda a Bmw-ért.Szerintem nagyobb a hírneve mint amit tud.Bár hozzáteszem hogy van belőle amit elfogadnék.

És igen perverz vagyok!
majd lesz
Multipla igen, BMW nem... te perverz vagy
Van ledes indexed?
A kombi meg még nagyobb!
nekem nem kell bmw.nem vonz.

Egy jó kombi valami vagy egy egyterű Multipla!
Ugye hogy a ronda dolgok után mennyire vágyik az ember a szépre?
Már már kényelmetlenül nagy, túl kényelmes, túl sokat fogyaszt, túl szedán, túl kerreg, túl könnyen működik benne minden, túl Francia.
gyájj
Épp előtte multiplát akartam venni. Furcsa nem?
Nem vegyél ilyet mert nekem már van.
És nem bírom a kommersz dolgokat.
nem is értem Az Ábrus féle 406-os szép. A multipla amit szerettél volna rusnya. Akkormostmivan?
nem jött be? kollegám faterjának ilyen van de ő teljesen meg van vele elégedve.
Ne vegyél ilyet.
Na ne flancoljunk kérem szépen!

Mennyire vagy vele megelégedve? A tied dízel mi? Gondolkodok hogy ha úgy lesz akkor egy ilyen bejönne kombiba.Véleményed?