Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

annak idom nélküli bordó van
http://www.sportmotor.hu/motor...
Nem nem ez most nem talált
kivan 2x is átfújva utolsó darabig szétkapva volt 1 szakadt membrán is de hát annyi karbi van itt nem volt nehéz pótolni
Bandit? Tudomtudomtudom! Darázsgarázs!
Szerintem csak nem tud mit kezdeni ezzrl a sok egyenes úttal
kikő takarítani. Nagyon zsivány volt amikor elhoztam Gyöngyösitől a karbi rendberakás után
Azóta jóformán csak állt.
najó. így hogy leírtam, már látom hogy ez nem igaz.
nem felújítva lett, csak 2 db-ból 1 darab lett csinálva, hogy rendbe legyen.
ingadozik az alapjárat meg leáll , meg 3000alatt nem megy de ennyi baj legyen majd a maestro megcsinálja
láttam máá szinkrontesztert.
Azt mondtam, hogy fullosan fel lett újítva a karbi? (állítólag, mert én nem tudom megállapítani ) Úgyhogy azzal tuti nem lesz gond.
émmeg gépi mosóba nagyritkán kérek egy vaxos bigyót rá.
De tavasszal dupla alvázmosást kap.
nem arról volt szó, hogy rügyezik a rozsda ratjta?
Nehogymár nekiállj vaxolni jóvanaz úgy ahogy van.
Van egy kollégám. Gyakorlatilag kapott egy Fiat Uno-t (már bánom, hogy nem én csaptam rá anno)
már dísztárcsák vannak rajta, szivargyújtót épített be, meg minden. kárpit tisztíttatás, kutyafüle. ma a melóhelyen olajszintet ellenőriztünk. (szombaton mindenre van idő )
Fél liter rátöltése után még nem érte el a szint a nívót.
Mit akarok ezzel? Mindent a maga helyén! Ha olyan a kocsi, ne foglalkozz vele, Jólvan az úgy ahogy van. Öreg, olyan amilyen. Azzal foglalkozz ami fontos, amit meg kell csinálni rajta, hogy üzembiztos legyen. A vax árát meg tedd az új autós perselybe
Ja, ezt még nem is mutattam
Csak kimerészkedett idáig
Én ilyennel ( )szoktam mosni már régóta.
Tavasszal és ősszel meg egyszer át szoktam kenni ezzel (bár a régi kém állagú jobb volt) és nem ragad rá semmi, szép állandó fénye van, a víz meg gyöngyökben leszalad róla a menetszéltő. Kb. 10 éve használom. (volt előtte sokféle de ez jött be a legjobban)
A rönónak 23 évesen is olyan fénye volt hogy lemosva, áttörölgetve simán új fényezésnek nézett ki.
Na alvás helyett inkább lemostam a Vectrát de nem hozta a kívánt eredményt. Január végén műszakis volt és ott lemosattam mert nem volt rá időm otthon.Viszont ott aktív habot is használtak és sokáig rajta hagyták bemattosodott az egész autó festése.Gondoltam majd baba tusfürdővel lemosom aztán visszakapja a fényét de nem sikerült. most majd vaxal kell próbálkoznom. megőrülök a hülyéktől!
Nagyon jól néz ki!
na azt hiszem bólintok egyet majd este jövök!
Ez olyan férfiasan szívből jött
köszi!
Mert az asszonykám hiányolja!

Na meg hogy milyen állapotban van!
Oké, ez elfogadható indok