Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy...
Délutánonként hogy vagy otthon?
Mert ha úgy alakul lehet el tudjuk dobni.
Rendben nagyon szèpen köszönöm! Nekem annyira furcsa hogy itt mindenki ilyen segittőkèsz! Megmondom őszintèn nem vagyok hozzá szokva! Hova kell majd mennem?
Akkor én basztam el.Én azt hittem hogy fényes lesz mint a lakk réteg.Mikor vettem is olyan volt és azt mondták, hogy az az eloxálás.Na mindegy ez már ilyen.Kicsit különc de majd megszokom.Csak szépen szóljon.
Nem volt bekapcsolva neki bár nem tudom akkor minek volt a fején?
Nekem Igo ptimo van a Wayteq-en,teljesen rendben van,és már volt kint is.

Thomas! Te járatos vagy ezekben a dolgokban. Kéne leszedni primo friss Europa térképet. Meg tudnád mondani hol lelek ilyet?
Ezen nagyon végem volt!
Matt ezüst olyan mint a hőálló. Előtte alá kell csiszolni, hogy egyenletes legyen a felület úgy lesz szép. Pici bemarások lesznek úgy adja ki a matt felületet ahogy megkapja a sav, de egyben egy keményebb tartós felületet képez ami nem feketedik-oxidálódik be ez a lényege.
Ha valamikor el tudsz gurulni erre akkor itt van, a tiéd, a pénzt meg felejtsd el
Nem sokat tévedtél!180 volt csak az 5-ben
Na ne bizzd el magad /Vasárnap van / nem péntek
Ábrus jelöld be a neveket légyszi
itt nem volt gurulás. olyannyira fossa az olajat a teló, hoy már a fék is tocsog, és így nem mertem indulni, nameg az index ragasztása még száradt
Andika szupi
Hali
Köszi, de mit kel gyógyulni?
Ez velejáró a motorozásnak ,majd rágyúrok a héten
nekem is IGO van a nexuson, és rendbe van
kiválóan szolgál
Ügyi vagy!
Gyógyulást, Feribá, mielőbb, mert meg szeretném kóstolni a palacsintát! kakaós, fahéjas, nutellás
Jók a képek!
Drága, csak neked külön
hello! művészi fotó? hát biztos jól kioktattad pacito-t !de lehet hogy az aparáttal volt a baj.
Na, mai napi gyors összeröffenés