Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én se tudtam volna... ma olvastam:
"Az R75-ös típusból 16000 darab készült. Az amerikai hadsereg vezetésének is feltűnt a típus sikere, ezért felkérte az Indiant és a Harley Davidsont, hogy az R75 mintájára készítsenek egy katonai modellt. Ez 1942-re el is készült, ezek voltak az Indian 841 és a boxer motoros Harley Davidson, az XA."
Szóval a buzi usákok nem tudtak normálisat csinálni, ezért lemásolták a náci verdát... aztán rájöttek, ez jó módszer, mert a rakétatudósokat is lenyúlták, nélkülük még távcsövel se látták volna meg a holdat, nem hogy rálépjenek
Üsd csak be szépen a keresőbe.
Mondtam hogy nem értek hozzá.
A WLA-ban benne van a nevében hogy W.
Ural és Dnyepr volt ilyen fajta szelepfedéllel.
Pupu a király
ez harley hapsikám
Háháááá, beugrató kérdés volt Tippek még?
Hát azért annak jobban kéne szedni a lábát nem?
Ahhoz nem megfelelő a hengerelrendezés.
Harley davidson 750es asszem wla
Sanyibájk?
Nekem sem de hát mit tehet a dolgozó ha a főnöke jelzi hogy szélviharként jön lefelé az M6-on (passat 2,0TDI 140Le) és azonnal induljon elé valaki a csőkamera bőröndjével mert sos vinné vissza Sz.battára, telón majd egyeztetünk hogy hol találkozunk.
A szolgálati oktávia kombi (egy éves 105 Le 1,6 TDI 24e km-rel) km-órája (és mellesleg mutatja digitálisan is a központi kijelzőn) minden igyekezetem ellenére 186-nál nem volt hajlandó feljebb menni.
Laci ne cikizz!
Elsőre egy oldalvezérelt oldalszelepelt boxer motornak tűnik. Sztem BMW,de én nem értek hozzá.
Minek? úgyse padéózol mostanában...
Napi találós kérdés: Típus?
Kellene az a a szemüveg.
A 150 a normális utazója. Ha jó a motor, akkor a 160 is lazán, bármeddig.
Én a 100 lovas Vectrát végigtoltam az M5ön 160-al, az szerette, és érdekes de a mostanival is ekörül állok be, pedig ez +60LE. De a forgalom miatt kb. ez kényelmes, 180-190-nel már 3 percenként ráesek valakire, meg ott már a fogyi is +2 liter.
Áááá nem padéóztam még sosem,és sztem nem is fogom. 1x mentem 150-nel,és akkor azt hittem nagy király vagyok,de nem. El ment mellettem egy régi ford fókusz teltházzal.
Hát igen. De nem lételemem a száguldozás.
Néha én is megyek annyival. (néha meg padlón )