Rendes vagy Köszi a segítséget . Annakidején én is kinyomoztam ezeket. A piros biztosan nem jó, a feketét találtam meg én is egyedülinek, ami esélyes lehet. Viszont nem tudtam már, hogy hol találtam meg, ezt most megtaláltad nekem KÖSZI .pont ez a cucc járt a fejemben. és ráadásul nem is horror. De ez sem biztos ám, mert sokra csak úgy rámondják. Az RTV pl tuti hogy nem bírja a benzint, van otthon. Ciki ám, amikor a foszladozó tömítés eldugítja a karbit, jártam már meg Az a baj h az ecetsavas szilikonok nem bírják a benzint. Rohadt egy anyag ez a benzin
Ezeket a köröket már megfutottam Nincs olyan paszta ami a benzint is bírja. Egyedül a blokktömítő paszták, de azok is iparilag vannak csak használva...ipari áron :(
lövésemsincs milyen alakú(ak) amik neked kell(enek), de tényleg mindenféle szirszar van.
Fegyának méretpontosan a karbipohárba vettem tömítést. nem úgy, hogy fzr1000 karbipohár tömítést kérek, hanemhogy tessék, egy ilyet szeretnék.
méregette tolómérővel, nézegette, pötyögött a számítógépen, hátrament, és hozott 3 félét, majd belepróbálta, és az egyik stimmelt.
tömítés bolt.
olyan mint a kenyérbolt, csak itt kenyeret, hanem tömítést árulnak. link
viszed a szart, adnak újat. (ritka, hogy nem találnak valami olyat)
Illetve 4 tömítés. A fúvóka tartó oszlop alatti tömítés cserés. Sajnos ezt nem is lehet külön kapni, ezért ez totál betesz. Az úszóház tömítést még csak-csak legyőzöm, de ha ez átereszt akkor a kehelycsövön szivárog a nafta.
csak próbálják.
http://meccanoshop.hu/spd/4110...
http://www.bazismotor.eu/index...
mondjuk ennyi pénznél lehet inkább valami benzin álló tömítőanyagot próbálnák ki először.
Igen, ilyesmi helyet ismerek errefelé én is. De sajnos a speciális dolgokat csak speciális áron lehet beszerezni
Fegyának méretpontosan a karbipohárba vettem tömítést. nem úgy, hogy fzr1000 karbipohár tömítést kérek, hanemhogy tessék, egy ilyet szeretnék.
méregette tolómérővel, nézegette, pötyögött a számítógépen, hátrament, és hozott 3 félét, majd belepróbálta, és az egyik stimmelt.
olyan mint a kenyérbolt, csak itt kenyeret, hanem tömítést árulnak.
viszed a szart, adnak újat. (ritka, hogy nem találnak valami olyat)
Pl. Fegya engem ugrasztott, mert itt Debrecenben van olyan.
Miért nem kérdezel, mielőtt elköltessz egy valag pénzt?