Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://aprod.hu/hirdetes/yamah...

Itt nézted?Nem biztos,hogy van de hátha.Ebay-on se láttam csak plexi nélküli fejidomot.
Szia.
Szia Ábrus!
Dobhatnál egy képet az Fz-ről, kis képen is szépen néz ki megnézném nagyban is ha nem gond.
Ugyan itt tavaly már végkiárusítottak mert abbahagyták a motorplexi gyártást de egy hívást szerintem megér hogy nem maradt-e esetleg valami a raktár sarkában.
És ha meghegesztetnéd és lefestenéd míg nem találsz jobb állapotút?
Néztem itt is, nincs sajna. Fz 750 genesishez kellene 91es, 1 bontóba mondták hogy van, de az is félig berepedve :(
Vinném szegényt műszakira..
Szia.Nem tudom hanyas fzr-hez kellene,de itt találtam 1000 -hez itt a link:

http://www.batszimotor.hu/inde...
használton gondolkozok, de egyiket se találok :/
újra vagy használtra gondolsz?
Egy utolsó elkeseredett próba:)
Plexi ügyben valaki tud segíteni?
Halihó skacok! Na mi helyzet itten?

Tegnap végre az idén sikerült először motorozni és gyönyörű hangja lett a dobtól! A futómű meg nagyon fura olyan feszes a hátulja és fura az egész.na majd meglátjuk.

Basszus tudtátok hogy a polgári esküvőn 5 zenét kell választani? na mindegy megoldottuk csak gondoltam érdekesség képpen leírom.
Dehogy értéktelen, hiszen megy
Ha valakinek van egy lepukkant, vagy törött, akkor máris megvan a megoldás
kb. 14 ezret, de télleg nem sok 5 év alatt.
De ki van öntve... Gondolom akkor nem lehet.... bakker
Remek
Gondoltam én is valami ilyesmire, csak Megmondom őszintén, hogy nem gondoltam volna rólad! Akkor végülis hiába szép meg jó a motor, mert ugymond értéktelen!
Azért én nem ide raktam volna a sportlégszűrőket,bele. ütközmek tökindába!
De nem is mentél vele sokat. Szerintem fele a Horvát út volt.
Kalandos?
Csak a kuplungkar törött le és közben megtámadtak a minidarazsak, más nem is történt.
Hiába.
Hirdetni tudni kell. link
Szoval az Fzr olaszból lett behozva, sosem volt honosítva, forgalomba helyezve.
De van nekem egy szép FZ 750em, annak van forgalmija, biztije, a színe is ilyen, mindene OK, és valahogy a forgalmija mindig nálam van, mikor a FZRel megyek az Fz rendszámtarója ilyen bepantintós, könnyen kijön belőle a tábla, ugye érthető...
Egyébként az FZRel télleg semmi gond nem volt eddig.
Igazából azért is adnám el, mert így külföldre járkálni kicsit kalandos.