Minél nagyobb az indítóárama annál könnyebb dolga van az önindítónak.
Ami fizikailag belefér a tartóba abból a legnagyobbat javaslom, lehetőleg zárt (AGM) akksit. (egy ideje már leszoktam a sima savasról)
Csövi.Úgy néz ki,hogy az akku a hibás.Ma felraktam tölteni rajta volt 8 órát,és akkor 12.8-at mutatott a műszer.Na mondom fasza hátha minden ok.Beleraktam a helyére kulcs elfordít,önindítót kétszer átfordítja,de elég nehézkesen és utána semmi.Műszert rányomom, 12.7 hmmm ennyitől gond nélkül indulni kéne.Újra próbálom, 2szer megforgatja és semmi, most is mérem 12.5 gyújtást ráadom és az enyém amcsi modell így automatikusan rajta van a fényszóró,és mint egy akció filmben mikor robbanni akar a bomba és megy a vissza számlálás úgy ment lefele a számozás indítózok és ekkor leugrott 4.32-re. Ebből gondolom,hogy az akku a szar.Ha veszek másik aksit szerinted melyik a jobb amelyik 120En a hidegindítója vagy a 165-öst?Mert ami most van benne az 120-as.
Teljesen jó lett! Már csak magas kormányt kell bele vennem.
Ami fizikailag belefér a tartóba abból a legnagyobbat javaslom, lehetőleg zárt (AGM) akksit. (egy ideje már leszoktam a sima savasról)