Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia.
Fogsz egy vastagabb kábelt és az akksi pozitívját közvetlenül rányomod az önindító csatlakozó csavarjára. Ebből már ki is derül az önindító és az akksi állapota.
Hát az aksinak a szintje,az a minimum és a maximum között van,töltve is a minap töltöttem fel,savsűrűséget nem tudok nézni mert nincs mérőm,de a múltkori töltésnél az egyik cellába elég sokat kellett utána önteni ioncserélt vízből.Ha az aksim jó,akkor azt a kábelt kéne kicserélnem ami az indító reléből megy le az önindítóba?
Nincs mit. Majd írjál, hogy mi a helyzet.
Köszönöm szépen a segítséget Csövi!
Hali fiatalok

Jönnek a műhely napok,és ráálltam a zárak javítására /tanksapka -űlés/zár, gyújtás kapcs.zár stb .Akinek van rossz vagy javítani való szívesen állok rendelkezésre.A felesleges kulcsokat, zárakat elküldhetitek,ha van,örülnék neki
Kábel vagy az akku gyenge. Vedd ki az akksit nézd meg a savszintet töltsd fel, tedd vissza húzd meg jól a kábelcsatlakozásokat és jó lesz ha még nem ment tönkre az akksi.
Sziasztok!
Pár nappal ezelőtt,beakartam mérni multimérővel az aksimat,hogy hogy áll mert egy hónapja nem mentem vele,és tudni akartam,hogy kell-e tölteni vagy sem.Amint bemértem és el akartam venni a műszer kábeleit valamiért szikrát vágott az aksi pozitív saruján a műszer kábele.Azóta nem indul a járgány,csak az indító relé kapcsol be ki,de kelepelő hangon.Ha az indító reléről lekötöm azt a kábelt ami az önindítóhoz megy le akkor nem kelepel!Beokádott az önindítóm vagy csak a kábel?Ezt azért kérdezem mert az egyik próbálkozás során megforgatta az önindítót,de úgy csinált mintha lemerült volna az aku.Lehet cella zárlatot csináltam?A segítséget előre is köszönöm!
Elektromos autó! Állítólag egész tartósan fel lehet őket újítani! Amit meg 30 éve láttál, lehet hogy megy még!
Sziasztok,szerintetek fzr 400 vázba 600-as blokk hogy viselkedne?
Jaaa.. Termál.
Ilyen ez...
Nem szeretem, hogy az inkontinencia mamák mellett kell a vízbe menni.
Te kis vicces 007
Jó, hogy nem jöttetek Szoboszlóra, nem nagy durranás... viszont jó időnk volt, 4-ig napoztunk kint a tónál, meg még a hideg vizesekben is lehetett úszni
Csak sok a nyugger
Lúgossal nem volt dolgom mostanában, csak kb. 30 éve, a vasútnál Gondolom, az is olyan, mint a savas, ha elég lötty van benne, mást nem nagyon tucc neki csinálni...
Hol van neked lúgos akksi? manapság ritka.
Állat!
Laci ezt nem érti!
A BMW akkujával sem boldogul
Hello Laci!
Nincs véletlenül valami infód lúgos akku felújításról? Vagy valami embered?
Horvátországban párologhatott ki belőle a nagy melegben előtte néztem úgy emlékszem.
2010 februárban vettem akciósan 4660-ért, jól bírja. Le is kopogom kop kop, ki az?
Mák. Már hogy észrevetted. Ha sokáig áll víz nélkül, leszulfátosodik a kilógó rész, és vége a dalnak
Szép napok :D
Szép napot
Meggyógyult az akksim. Töltöttem bele vizet meg áramot, reggel úgy tekert mint egy kisanygyal.