Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én vagyok
Áááá elment mindenki.

Akkor jó éjt!
http://youtu.be/vYm8WKiRMwo

Megtaláltam.

Ez itt volt nálunk.
Lehet kell majd néhány kis rugó. Ha arra jársz kukkants rá fenn van e még a cégér.
Ebben pont az a lényeg,hogy nem siet az ember. Egész évben rohanás,ilyenkor nyugi van. Nem is értelek komolyan.
És az baj?
Addig semmi gond, amíg 50 km-re mész... de ha 7-800-ra, akkor az ilyen plusz 10 percek jól el tudják kefélni az egész napot és mikor reggel 7-kor elindulsz, és du. 3-kor még nem értél oda, és 35 fok van, akkor nem mind1, hogy halacc.
Te Arni! Lehet elhozta Laci a kiput neked, de még nem próbáltam fel a sajátomra, így nem biztos.
Tavaly még megvót...
Igazad van.Élvezni kell a motorozást nem csak elsuhanni a dolgok melett.Meg biztonságosabb is.
Szevasztok.
Meg nekem sincs meg.
Pupu! Légyszi nyomd be ide Arninak a Sikondai tali montázst amit csináltál. Sztem még nem látta,mutasd meg neki.
Miért mi lesz ha véletlenül lemegy 1x-2x 80-ra? Basszus! Vagy 10 perc késés lesz? Hát nem motorozni mennénk? Nem ráér az ember?
A rugókészítő megvan még?
Amíg jó idő van addig próbálok annyi mindent megcsinálni a ház körül amennyit csak lehet. (így másra most nem nagyon marad idő)
Csak kicsivel, és nem mindig.
A 100 egyébként jó lenne, csak arra kéne ügyelni, kevesebb ne legyen sose
Most jöttem meg Debrecenből, Kengyel után fogtam egy kiba nagy kátyút, azt hittem, leszakad a kerekem, pedig csak 100-al mentem (igaz, 40-es tábla volt ) akkor is a JQA (jó qrva anyjukat, ha valaki nem ismerné e nemzetközi rövidítést) útjavítás helyett kibaxxák a táblát pedig nem nagy cucc volna megfoldozni
El is vagyok, csak az előbb egy kicsit nem figyeltem oda és véletlenül beírtam.
Humvótá e vótá tünve

A 100 teljesen jó. Én sem megyek gyorsabban.
Szerintem meg egy ilyet simán megengedhetsz magadnak.