Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaj micsoda tündér....
Remèlem nem csak ezt kèrted nevnapodra?
Köszi mindenkinek
Mi ujság?Rég nem (beszéltünk)Irtunk.
az igen! én a kerti munkának még nem álltam neki bár lassan metszeni kéne.
Sanyi még itt vagy?
Holnap megjáratom a vasat egy kicsit
Ma sütött a nap csak egész nap melóztam,de holnap szabad a pálya csak jó idö legyen!
Hát ez biztos mindent lát
Csak meriti az elemet
Na a tavaszi rendberakás 90%-a kész!

Olaj+szűrő lecserélve, levegőszűrő kifújva (tavaly cserélve) , hűtőfolyadék lecserélve, dolgok átnézve. és egy kicsit megjáratva! de jó is volt!

még a fékolajat lecseréltetem aztán műszaki és góóó!
A szomszéd kissrác (12 éves) nem merte áthozni a papírt amit az apja küldött (volna) mert már látta hogy ki van írva hogy "kamerával megfigyelt terület" és látta a kamerán villogni a ledet.
Én anyámékat fogadtam, jöttek névnapot köszönteni. Konyhaszekrény készítettem elő, hogy fel tudjam fúrni a falra, meg leszereltem a motorról a féknyerget. Ki akarom takarítani, meg megfújni szilikonnal. Most pedig mindjárt készülődünk, mert moziba megyünk.
Ez mindent lát.
A térfigyelöd hogy müködik?mozgásra vagy állandóan vesz?Éjjel is lát?
Boldog Tamás napot!Iszom egy sört az egészségedre
Sziasztok
Ez igen!

Nem vesztegetted az időt. Mi még a kisháznál sem voltunk kint. Itt kb 8 fok,és erős szél van.
A Vicus nemrég jött haza Bajáról (suliban volt),én meg a Twingi vízfolyást szüntettem meg,ezúttal remélem sikerrel.
Reggelire pizzát sütöttem az asszonynak mire felkelt (nőnapi előleg) majd nekiálltam kenyeret sütni.
Mivel itt szép napos 15 fok volt, ezért kihordtam a virágokat a garázsból, átültettem egy diófát, elültettem egy juharfát, kiültettem pár virágot amiknek nem jut eszembe a neve, kivágtam pár buxust, kicseréltem az egyik (térfigyelő)kamerában az elemeket majd kihoztam a GTR-t és az apriliát beindítani.
Nemrég végeztem, azt hiszem hogy azért ma is hasznos voltam.
Minden Tamásnak boldog névnapot kívánunk!
Boldogat a Tamásoknak

Én komolyan mondtam
Bal oldalon van a leeresztő csavar kb az oldaltámasz vonalába vizszintesen 19es kulcs.
szevasztok. szép napos 10 fok van. napon 1 pulóverben qvakényelmes.
2? nem inkább 12?
természetesen van leeresztő csavar. az olajszűrő magasabban van mint a teknő alja. akkor nem tudnád lecserélni az olajat ha nem lenne, csak kb. 70 %-ban.