Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali. A múltkor raktál fel linket ahol lehet pipát rendelni. Belinkelnéd újra. köszi
Ez nem trükk, ez költség kímélés meg amúgy qrva jó móka (volt még pár éve, mikor a rendőr küzdött, mi meg röhögtünk )
Ez a régi csapat ővelük teszteltem anno, mai napig kapcsolatban vagyunk, van saját zárt webhelyünk az infókra, fejlesztésekre.
Itt a linken lehet igazi teszteket olvasni, mert amit a forgalmazók csinálnak a saját termékükről, az legtöbbx kamu
Ja hogy ez a trükk.
De. kb. 2 éve szabálytalan használni, viszont járműben tartható így nem tudnak belekötni. A használatot meg nehéz bizonyítani, és nem is vesződnek vele, ha nem vagy hülye, és nem direkt baxtatod őket - mert ilyen idióta is van
A leggyakoribb köziges mérésnél meg lehetetlen megbukni vele, mert ott nem állítanak meg.
Én max. 2-3mp-ig blokkolok, fel se tűnik... (tükörbe nézés, határozott fék, blokkoló kikapcsolás - akinek ez több 3 mp-nél, az ne is menjen gyorsan )
De a rendőr nem basztat érte? Nem jogellenes ha használod? Valahol ezt hallottam.
Uh akkor az most kimarad.
Most kíváncsiságból rákerestem: 163 900. Úgy tűnik, olcsóbb lett, mióta kínában gyártatják. Nekem 2008 eleje óta van fent, és műxik
200
Igen, nagyon hasonlít.
Köszi. Ennek olyan Hitler feje van
Hali. Nem érdemes próbáltam.
Hali. Led izzót érdemes berakni első lámpába?
és milyen árba van egy blokkoló? ami ér is valamit?
Jó reggelt sziasztok!

Mi helyzet skacok?

ha nem lesz ítéletidő, én ott leszek május elsején
jó reggel! srácok valakit nem érdekel egy pár ledes index?
Jó reggelt!
És ez már magyarul megkéri a rendőrt hogy ne trafipaxozzon?
Eddig tartott a rendőrök önkényes terrorja
Ma megkaptam a lézerblokkolómra a legújabb firmware-t, meg a magyar hangkészletet, ami már tudja az új CAM S1 fegyvert. Fel is töltöttem
Az erő velünk van
én meg ilyet akciós volt a tecsóban, gondoltam, kipróbálom, évek óta nem ittunk Segát.

De örlőt nem vettél, fogadjunk...
A fékem meg nem tudtam légteleníteni. Valami Baja van.
Most ilyen van.
Nem az asszony, és már visszajött. Ki Dubajozta magát.
KV.
Még szerencse hogy amióta felokosítottál kávéilag azóta csak szemest veszünk. (apám is átállt)
Csövi, az asszony meg dubajozik?