Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na aki másra vágyik.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_goldwing_gl1800-
3657749
Kérdezik az embert, milyen az új munkahely?
- szexuális értelemben teljesen kielégítő !
- ?
- Mindenki engem basztat, én meg egyfolytában xopok.
műtétre 200
törsére nem annyi.
Lófaxt. Ha eldobom a kanalat, rokonok legyenek ŐSZINTÉN szomorúak
A kórházi napidíj meg a 200 a törésér jól hangzik viszont.
de tényleg vaze MINDENKI, lassan tagoltan nameg még magamat is hogy legyen lóvé, mert most kicsit nem volt
akko csinálunk újat, nem para, havi 6-7ezerér egy 20millás lóvé ha balesteben halol meg, 10 ha szívrohamban, a balesetbő kerülöl kórházba napi 10ezer, és pééldául ha fémmel rögzítenek törést akkor 200ezer alsóhangon (plusz a kórházi napi 10..) enniyér megéri összetörni magad na?
Vállalkozóként üzletkötő? az télleg a legxemetebb, fullcsecs.
Azt mindenki besztassa
Ennyi donor haverral már mijjomosnak kéne lenned...
Köttes minddel (nekem má van, nemtom milyen, jó régi)
nekem is le kéne sírnom valahogy a befizetnivalókbóóóó plusz nekem tetéződik azzal hogy valójában vállalkozó vagyok, de mégis van főnököm aki baszogat na?
Nekem az ex kollégáim mindig azt mondták, milyen jó a vállalkozónak, mert azt nem baszogatja a főnök, meg akkor melózik, mikor akar.... ezzel szemben:
1) nem a főnök basztat, hanem minden hivatal, 100x többet
2) dolgoz, mikor akar, vagyis gyak, mindig, nem csak 7-15-ig

Lazán kell venni, akkor nem golyózol be tőle, kell 10 év, mire belejössz.
áá, picsába.. köss egy életbiztit nálam. 2 év után öngyilokra is fizet.
Mindegy, ez mint környezetterhelés. Igaz attól még terhelve van. Ezt minden gazdálkodó fizeti. Na megyek a hivatalba, a Polgár Jenő úrhoz, e-kaput kérni.
No ez már tényleg benzintemető! (ehhez képest a 3,3-as Chrysler egy anorexiás tinilány)
Nem is csomagoljátok be a karalábét!
Úgy! Úgy! Soha ne próbálj ki 1 ilyet mert jobban beleesel mint az asszonyba!
Csak amíg ki nem próbáltad!
Tavaly óta nyúz az asszony(pedig nincs jogsija) hogy az nekünk mennyire jó lenne,én meg még mindig ellenállok.(de egyre nehezebben)
Most egy kis mérgelődés. Egyszerűsítik a paraszt életét.
Iparűzési adó, termékcsomagolási adó, a vpop_nak. 3 példányos szigorú számadásos jelenléti ív ha alkalmi dolgozód van, 30% járulék
Ha valami gixer van és mégsem dolgoztok(eső stb) falugazdászhoz szaladni, leigazolni. Ja reggel interneten lejelenteni a munkásokat.
Kiszámolni az éves becsült munkaórát az alkalmiknak, és befizetni a járulék 10% előre. MAGYARORSZÁG ÉN ÍGY SZERETLEK:
Ugyehogy?
Hiszed. Egy álom. olyan mintha otthon fotelba ülve mennél.
Motor! V12
Imádtam!
Az ami nekem volt, annál gazdaságtalanabb nincs! Városban 20liter,220KW!
vagyonadó 100000+ telj adó biztosítás évi 60000! De rabul ejt ! Bakker! És nehezen ereszt! Egyébként Szegeden van! Ja! és vílágít a lámpája rendesen!
Így van. Benzintemető.
Túl nagy ugrás lenne a 2 személyes után a 7 személyes.
Roszul érezném benne magam...