Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemá kihagyod a motorozást?
Lámlám. Kicsi a világ.
Igen,én.:-)))
en nem valoszinu,mert nem leszek szegeden,megyek haza latogatoba szulokhoz.
Hali komi Te vagy fenn a motorozz. hu_n is? Szegedi mbi
Nekem az FZ750 nem indul szivató nélkül,és 22liter olcsó benzin fér az üzemanyag tartályba. Ami 400km-re elég,ha nyugodt vagyok,és nem húzom a gázt nagyon.
űBocs
Szombaton 17-én rétesfesztivál Újszentiványon...
Du 14.00-tól látványos motoros bemutató..
Szeretettel várnak mindönkit...
P
Szegediek..Kinézünk?
ne keserits el! nem baj,jovore jo vilag lesz,most jon a valtozas korszaka,2011-ben mar gazdag leszek,annyira,h csak azert veszek egy vadiuj r6-ot,h annak a tarcsait rakjam ra az FZR-re
Én is kerek prizmát tettem rá,biciklist! Nem akarlak elkeseríteni,az első tárcsák darabja 50000-körül van!
csitt,mert nem veszunk toled biztositast,es a gyerekeid karaconyfaja alatt max kotveny lesz
nézd.. valakiből élnie kell az alkatrészeseknek is.. és az a valkai TE vagy sztem nem egy és nem kettő kisgyermek karácsonyi ajándékának az alján volt kuraiferi jóvoltából cimke
no,megvolt a vizsga.termeszetesen mivel rolam van szo,nem mehetett egyszeruen:) mg jo,h nem az NKH-nal csinaltam. eloszor is nem volt rajta hatul prizma.rohanj bo'tba,oszt vegye'. kemeny 350Ft volt,szep kor alaku,mint nagyapam regi biciklijen.raragasztottam,majd kesobb veszek vmi teglalap alakut,es azt rakom ra. miutan lefutott a teszt,aszondja a ficko,h ut a tarcsa.na fasza,elso tarcsacsere.de most meg atengedtek.nem is ereztem menet kozben...jo kis 50.000-es moka a ket tarcsa+ betetek.annyira orulok neki! a vegen azt mondja a srac,beindithatja?mondom persze,tan azt ellenorzitek milyen hangos?azt mondja nem,csak kivancsi a hangjara en meg sik ideg voltam, a yoshimura miatt szoval atment.de legkozelebb mar nem fog.2 evem van
Nekem is általában szivató nélkül indul. Szivatóval nem akar. Ha beindult, akkor húzom rá a szivatót. Füstölhet a sok üzemanyagtól is, nem iztos, hogy olaj. Nekem 5-öt eszik, mindegy mit csinálok vele.
köszi!
na buzik: 2-es (közepes) műtét pl.: Végtagon végzett csontműtétek (csavar-, velőűrszeg-, lemezbehelyezés, csonteltávolítás, csontpótlás)
nyugis tempóban? 5liter? talán 6 a normális sztem, de a 6 már max.. bár a kawának amivel mentem nemrég 10+os volt a fogyasztása
na majd meglátjuk a fogyasztásán...
nyugis tempóban mennyit kellene ennie kb?
meg hátha a füst is kisebb lesz ha töltünk bele 20w-s olajat mert most a 10essel elég jól keni, de takarítani jó ez
hát nekem régebben ilyne volt hogy elég hűvösben is szivató nélkül indult, állítólag ez a japán klimma miatti beálítás következménye, úgyh beálíltották olyanrah ogy hüvibb időben mán kő a szivató
ja, velőűrszegezés az má jó kis közepes igen, a kisebb basztatások kisműtétek, 1-5ig van szorzó lásd a szabályzatot
igen a MŰTÉTRE fizet, de egy gyakori példát hoztam fel baze, ami gyakran előfordul.
elvitték ma a 400ast műszakira, holnap meglátjuk mi hibádzik
egyedül a füst maradt, ami feltűnő meg picit hangos
sokadik állítgatás után pöccre indul, igaz szivató nélkül ez 15 fokban jó? vagy kicsit még mindig többet kaphat a kelleténél?
2-3 nap állás után is kb 1 főtengelyfordulatra beindul
Biztosan te tudod jobban, de szerintem műtétre fizet, nem vasra. Megvan határozva mi a kicsi/közepes/nagyműtét. Pl. egy szeölcs leszedése kisműtét, egy velőűrszegecselés (a fullos vasalás) közepes műtét. Míg a kigyúrt FZR-es biztosítási ügynökök agyműtéte pl. már nagyműtét.
Szép ez a motor... 50 köbcis? Nincs rajta rendszám...
ja, töréásér ami fémrögzítéseses. Na de ebbe nbenne van az is ha egy icipici csavart vagy drótot basznak beléd