Én elég régóta "üzletelek" motorokkal de roma ilyesmiért még nem jött sosem. Ha autóm volt eladó/cserélendő akkor viszont jöttek tömegével(ezért nem lett Lancia Delta HF turbóm sem,mert sajnos Sztojkának hívták a telefonálót)
Ma csinálgatom az MZ-t "eladásra" erre beállít egy csávó két haverjával hogy ő hallotta hogy eladnám a gépet és mivel régóta ismer(nekem viszont gőzöm sincs hogy ki ez) és tudja hogy tőlem mindig is érdemes volt motort venni ezért megvenné a gépet. Mondom neki hogy 70e az ár,a cigánykodást meg nem bírom,ebből lehet kiindulni.
Körbejárják vagy négyszer és alapos tanulmányozás után(én egy szót sem szóltam) közölték hogy rendben,adnak érte 40-et mert látják hogy nagyjából egyben van. Felajánlottam hogy kitolom apám Budapest márkájú kerékpárját és 40-ért már vihetik is.
Erre elkezdik hogy itt-ott ezt meg ezt láttak ennyiért és ez nem ér többet,aztán megkérdezték hogy mennyit kérek a Yamaháért,meg ki is szeretnék próbálni.
Kikísértem őket a kapuig.
"csak" 2. is lett...nagyon komoly...így érezni egy gépet, fasza lesz ha égre kész lesz a mocc és lesz rajta új gumedli...előre féltem az idomokat, lehet lapozás lesz a bátorság vége...
Én meg már derékszögben kanyarodok ha leesik 8 csepp eső. Nem gyenge a srác.(látszik hogy qrvára nem fél hogy elesik ,én meg qrvára félek amióta tavalyelőtt szakadó esőben földhözvertem magam)
Buzuki nyílt napon mentem ilyennel. Addig teccett, sokat vártam tőle, de csalódtam. Két személlyel úgy imbolygott az eleje, mint egy régi MZ-é, először azt hittem, lapos a gumi... Az is fura volt, hogy a tökömet verte, mint egy kalapács (pulzált az ülés, V2 ugye.) Valamilyen 1000res sor4 után mentem vele, azután bágyadtnak is tűnt, pedig amaz se gixer volt, hanem valami naked-túra modell. Ami még fura volt, hogy nem láttam az első kereket, dagi az az idomzat.
Ha érezné, nem csúszkálna össze-vissza. A supermoto-sok fordulnak ilyen powerslide-al, gyorsaságin nem menő, mert szép, de a köridő oda De azér teccett.
Körbejárják vagy négyszer és alapos tanulmányozás után(én egy szót sem szóltam) közölték hogy rendben,adnak érte 40-et mert látják hogy nagyjából egyben van. Felajánlottam hogy kitolom apám Budapest márkájú kerékpárját és 40-ért már vihetik is.
Erre elkezdik hogy itt-ott ezt meg ezt láttak ennyiért és ez nem ér többet,aztán megkérdezték hogy mennyit kérek a Yamaháért,meg ki is szeretnék próbálni.
Kikísértem őket a kapuig.
Az első kereket meg én sem látom menet közben,aki meg azt nézegeti az tanuljon meg motorozni.
http://youtu.be/P1Etb_kqxnI