Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remélem jövőre csak sikerül valami kis túrácska
Lesz hát. Sosem fog eltűnni.. nem tűntek el a többi (H1N1, H5N1) influ törzsek sem. Kialakul majd némi védettség, sokan átesnek rajta, páran elpusztulnak...
Az, hogy túrázni tudunk-e, attól függ, hogy az emberek és a döntéshozók mit akarnak: ha már nagyon tele lesz a faxuk a megszorításokkal, akkor lazulni fog. Most nyáron is mászkálhattunk sokfelé, jövőre még lazább lesz.
Laci,mit mond a feleséged lesz jövőre is covid 19?Vagy lehet tervezni valami motoros túrát?
Igen. Küzdött is sokat a hajtogatással, mire fel tudta küldeni a felhőbe...
Akkor még nem volt digitális csak papírkép....
Nagyon elegáns jobb mint nyugaton.
Ez sajnos így igaz.
Hotel Pomorie Sun-ban.
Nekem nagyon tetszett,Svéd asztalos kaja rengeteg,a bárban sör fagyi pia ingyen amennyit akarsz.Nem is értem,hogy tudnak kijönni ennyi pénzért túl sok minden volt benne!
Mi tavaly voltunk Bulgáriában az aranyparton.All inclusive hotelben egy hetet kb.500 euróért.
https://www.booking.com/hotel/...
Az előzményre kívántam rámutatni, amiből látszik hogy tökmindegy hogy most mit tervezel, az csak addig igaz amíg be nem kattansz.
De, biztos. Fent vannak a felhőben.
Fényképek nincsenek?
Nem aranypart,Hanem aranyhomok,(sands)a másik a napospart volt,valahol lejjebb Burgas környékén.Ez a két állami üdülőhely volt akkor Bulgáriában,(Balkanturist)Egy nagy előnye volt,de én nem éltem vele,át lehetett hajózni Törökországba bevásárolni.Kérdezte is a vámos már itthon a reptéren,volzunk-é törökbe is,de nem voltunk,úgyhogy békén hagyott minket.De ott helyben is olcsó volt az alkohol meg a mosópor ,én konyakot hoztam meg dzsint,egy kollégám meg több kiló mosóport.Sajna a kaja az gyenge volt,lévén csóró magyar gyári csapat volt,olcsó áron,de vacsora után lent a parton egy fél csirke krumplival pótolta a hiányt,a pincér már tudta amikor a magyarok megjelentek az étteremben,intézte szó nélkül.Egy dolgot sajnálok,ha vittem volna még egy kis pénzt,vehettem volna szép tengerparti festményt,egy bolgár festő árulta kint a parton a képeit.Különleges késes technikával csinálta,többrétegű festék darabokat rakott fel a vászonra,kiemelkedett onna,ogazi 3d-s látványt nyújtott.Később mondták,az a festő a bolgár tizenkét legjobb festő egyike volt.Az a kép most már sokat érne.
Nálatok ilyen szép idő van? Felénk mocskos, nedves, csúszós, szomorú Az a spanifer mindig ott lóg az elején?
Megjárattam a gyereket. Sok elmebeteg drl használó nem gondol arra hátul semmi fény, 15m látótávnál kalandos volt a vezetés.
Aranypart? a szocialista Riviéra Gyulus, nem is mesélted, hogy te ilyen Jó Elvtárs voltál akkoriban
Anno a köccsög bulgárok miatt kellett a kiemelt balatoni partszakaszt Ezüstpart-nak nevezni...
Szép hely nincs is olyan messze tőlem 1150 km el kéne menni.
Én itt voltam 86-ban,kellemes hely volt,akkor utaztam először és utoljára repülőn.
https://www.google.hu/maps/pla...!4m5!3m4!1s0x40a4f9283ce2fa47:0xa00a014cd0f88b0!8m2!3d43.285571!4d28.0406391
Nem szántam vásárlási tanácsnak,pusztán saját szemszögemből néztem a dolgot.
Múltkor szóba került a cbf 1000 olyan semmilyen,szürke eminenciás. Teszi a dolgát,de semmi extra,nem tűnik ki semmivel,simán elmész mellette. Akinek volt az azt mondja jó motor. Mostanában nézegetem őket,jól felszerelt,strapabíró,nekem bőven sok lenne. A Vicussal beszéltem róla,és ha a Piros beszarik,akkor tovább gondoljuk a dolgot.
Selejteztem a céges levelezést és ott találtam meg. Még október elején jött, hogy november 11-14-én Várnába kéne lennünk valami gyárat megnézni.
Persze a már ismert dolgok miatt senki sem megy sehova.
1x keresztül mentem Bulgárián - nem kívánkozom oda... Állítólag a tengerparton figyelnek a turisták környezetére, de akkor is egy koszhadt balkáni banda
Nem teccik?
Ide mennél?