Mondjuk nem azért, mert végheztem mindennel!
Köszi!
Nagyon pattog ilyenkor a gumi, csúnya hangok jönnek a lánc és lánckerék irányából. Meg merem kockáztatni, hogy balesetveszélyes is lehet
Szóval nekem ezért van rajta. Meg városban se rossz, ha megállsz a kereszteződésben, kicsit bamba napon és nem 4-be akarsz elindulni, aztán lesel miért nem megy.... Egyértelmű, hogy aki szuper mindig toppon lévő motoros annak nem kellhet. Én nem vagyok mindig toppon, jól jön a segítség....
Addig míg utcán kényelmes tempóban motorozol, nem sok jelentősége van a fokozatkijelzőnek. Az előnye akkor jelentkezik, mikor nagy sebességnél váltogatsz visszafelé pl. hungaroringen 260-280ról és ha látod hanyadikban vagy akkor nem fogod véletlenül 1-be visszarakni a motort 140-160as tempónál, mert látod hogy már 2.ban vagy, mivel a nagy sebesség elvonhatja a figyelmed arról hogy számold magadban hanyadikban van a motorod. Hidd el igen nagy meglepetés tud érni mikor egyel visszább rakod a fokozatot mint kellene. Viszont utcai használatnál szinte semmi jelentősége sincs.