mind1-iknek van ára 2T
ha a simsonhoz viszonyitod DRÁGA az alkatrész....
Nem bántásból
mondom csak sokan a keleti csodák után meglepődnek az árakon..(részben ezért is van ennyi kokányolt ..)
, sajnos a TZR-ről nem sokat hallanni se teszt se saját weblap semmi... és ráadásul a választék sem túl bőséges. Az alkatrészek ára mennyire horror? Az már kiderült, hogy ritka; de drága is, ha esetleg kifogok én is egy "nő tulajtól, megkímélt" állapotút?
)
Én tudok neked rosszat is és jót is mondani, mikor én megvettem elvileg 25000km.el előtte volt dugócsere, henger felújitva, ez elvileg reális adat is ilyen időközönként szokták cserélni.
Egy köcsög cigány kijött elém biciklivel, pár méterrel előttem úgy gondolta, hogy ő átmegy előttem a főúton. Fékezni kezdtem, majd jobban ráfékeztem, de a hideg aszfalton kicsúszott az eleje a motornak, és máris a földön voltam és csak azt láttam, hogy csúszik a motorom
Egyértelműen ő a hibás, de a biztosításra nem nagyon számíthatok, mert ezeknek semmiféle biztosításuk nincsen...
Mikor megcsináltattam és tavaszzal elakartam adni mert nem volt csak egy 50es adásvételim, akkor a vevő érkezése előtt kb egy órával összetörtem hála egy újgazdag mercisnek akibe hátulról belementem, lehetett volna pereskedni ha nem lett volna 50es a mocc és egyből nem én vagyok a hibás, aztán meg csodálkozott a csaj is hogy mehetünk a rendőrségre és előtte megpróbált ráveni hogy mondjam hogy én irattam bele azt hogy 50es
Nem gondoltam bele hogy ennek az 50es szarakodásnak ilyen következményei lehetnek, a baleset után més el is kezdtem felúőjitani, meg volt mindenem már, nagynehezen beszereztem a dolgokat hozzá, és akkor tudtam meg hogy 50esként nem adhatom el, 125ösként meg kinek kell ha semmi más papírja nincs, igy hát szétbontottam