Köszönöm! Hát én sem igazán akartam de a fiam erősködött mert neki tetszett. Most már mindegy.Találtam javítókészletet (12 ezer), meg újat 70 ezer körül az Ebay-on. Melyiknek érdemes neki fogni? Nem tudom neki merjek állni felújítani a karbit,mert hát ez nem Pannónia vagy Mz. Tudnál esetleg olyan jó szakit ajánlani aki korrektül javít? (Szolnok, Kisújszállás, Törökszentmiklós)
Sajnos arrafelé nem vagyok ismerős. Így látatlanban nem is tudok nagyon okos lenni, de az szinte biztos, hogy a karburátor lesz a ludas, mert ezeken elég beteges a szerkezet.
Az speciel fix, hogy én visszavinném neki. Ilyet elhozni se lett volna szabad.
Sajnos ahogy elnézem, Szolnok, Kisújszállás és Törökszentmiklós a legközelebbi hely, ahol szakit látok.
Üdv! Vettem egy yamaha virago XV 535 -t (bár ne tettem vola) már az elindulás uán a 2. henger megált. Az eladó utánam jött másik új gyertyát hozott "mivel ami benne volt az nem jó" állítólag. Másnap ismét le állt a második henger és tiszta korom lett a gyertya. Menetközben a 2. henger bedurrog időnként,gázkar levételekor mindíg. A kipufogó alján egy csavar helye látszik ,ott is kifúj. Betekertem hát nem tettszett neki,rángatott,durrogott még jobban, majd bekormolta a gyertyát. Valakinek ötlete,vagy egy jó szerviz címe van esetleg? Tiszató környékén? (Jeleztem a tulajnak,hogy valami nem igazán stimmel,de ő igyekszik kihátrálni a felelősség alol.)
Ez relative normalis. Behuzott kuplunggal tehermentesul a kosar. Kiengedett es meghuzott kuplung hangja kozott a legtobb motoron hallhato a kulonbseg.
Ha hangosan, femesen csattog a motor kiengedett kuplunggal akkor a komplett kosar csereje segit csak, ugyanis a zajt maga a kosarra szegecselt (tehat nem eltavolithato) primer fogaskerek jateka okozza.
Üdv! Olyan problémám lenne yamaha viragonál 535 hogy amikor a.kuplungot behúzom halkabb a motor pár.másodperc után. Nem rég vettem a motort . Ez normális vagy szervíz? Választ előre is köszönöm!
Szintén karbi.
Összeraktam a gépet, szinkron szemre, keverékcsavarok 2 fordulat kifele.
Nagyon szépen jár (a korábbihoz képest), volt egy kis folyásom, azt hittem úszó túlfolyik, de kiderült, hogy a benzincsövek keményedtek, és repedtek ki, azokat is cseréltem.
Hidegen egyenletes, jól húz, de ahogy bemelegszik egyenetlen lesz az alsó tartományban, mintha egy henger időnként nem menne. Gyertyák feketék.
Próbálkozhatnék a keveréket betekergetésével, de üveggyertya nélkül nem tűnik érdemesnek, fülre még egy szakiban sem bizom, hogy beállítaná, nem hogy magamban, úgyhogy innen elvinném inkább valahova, ahol be tudják hangolni.
Aha,köszi azt a fúvókatornyot nem vettem ki,de már olvastam Tőled azt a forróvizes wd40es kiszedési technológiát,úgy fogom kipróbálni mert bizony egy csavart sikerült az első takarításnál beleszakítani így tovább nem mertem bántani és persze biztos hogy az az o gyűrű is ludas! Nagyon szépen köszönöm mégegyszer!!
Akkor nincs miről beszélni, ha halvány, már-már fehéres, akkor szegény a keverék. Emelni kell a tűn.
A gyenge gyorsulás vagy a kelleténél alacsonyabb végsebesség oka lehet olyan szimpla dolog, mint a csereérett légszűrő. De olyan is van, hogy a tolattyú nem emelkedik meg eléggé, mert a membrán tömítetlen. Ha nem is lyukas, láttunk már olyat, hogy a gumi membrán és a tolattyú találkozásánál az illesztés tökéletlen volt. A cinköntvény tolattyúra egy műanyag tányér van rászegecselve, az alá van beszorítva a membrán és a műanyag deformálódott el. Emiatt a kettő közt rés keletkezett és a tömítetlenség miatt nem volt elég erős a vákuum, hogy teljesen megemelje.
Aztán ott van még a fúvókatorony o-gyűrűje, ami hajlamos ebben a korban elkenődni, elszakadni és nem tömíteni, emiatt pedig a benzin-levegő arány a fűfúvóka felől eltolódik az ideálistól annak függvényében, melyik tömít kevésbé. Ha az alsó, akkor túl dús lesz a keverék, ha a felső, akkor meg szegény.
Köszönöm! A sok ok közül kiemelnél párat!? Hátha kihagytam valamit vagy tudok javítani. Gyertyák lehet kicsit világosak,nem füstől nincs szúrós szag, nem durrog vagy prüszköl , szerintem meg egy pár emberke szerint is szép hangja van nem csattog, kopog,zörög vagy bármi egyébb. Karbik szinkronban,üveggyertyával állítottam a pilot csavarokat, alapon kék viszont hirtelen gázra sárga illetve emelten tartva kékes de inkább a fehérhez közelít vagyis világoskék-fehéres váltakozva.
Felülről a 3. ricnit próbáld meg. Előtte less rá a gyertyákra, ha világos, fakó, szürkésfehér, akkor szegény a keverék és lehet emelni a tűn.
A gyenge teljesítménynek sok oka lehet - többek közt ez is. De ha ló túloldalára esel és túl dús, azzal se leszel beljebb.
Üdv! Kérdezni szeretnék
blackiex! A subertű felülről a második rovátkában van, ha kettővel lejjebb teszem akkor elvileg többet kap emelkedik a teljesítmény? Bocs a megfogalmazásért, még mindíg úgy érzem nem tudja a maximumot a 750-es. 120-130km/óra a vége de még szerintem nem az igazi.
23-25 mm, a karbit 60-70 fokos szögben döntve. Ebben a pózban az úszó nyelve hozzáér, de nem nyomja be a rugós tüskét, csak érinti. Ekkor nem párhuzamos a csík az úszó oldalán.
Ha pont fejre állítod és az úszó benyomja a tüskét, elvileg akkor lesz párhuzamos.
Délután összeraktam a karbikat, és szinteztem volna az úszókat.
Ha 23mm környékére rakom, akkor már nem párhuzamos az úszó perem a házzal. Vagy az valami másik típuson volt?
No mindegy, összeraktam, próbálom satuban beállítva, műanyagcsővel, hát ahányszor nézem, annyi magasságba áll. Nincs benne buborék, mégis egyszer 2 centire van a peremtől, egyszer pont a peremnél, egyszer meg túlfolyik, nem zárt rendesen a szelep (új ment bele, a 2.3-as). Ja nem egyszer, már számolni sem tudom hányszor próbáltam, nem sikerül kétszer ugyanazt a szintet mérni, nemhogy beállítani ezek után. :O
Én nem annyira figyelem, de mivel csak és kizárólag miattad - mert régebben mindig láttam, hogy ezt a típust szinte fejből mondod - erre a motorra rááll a szemem, ezért ez nekem feltűnő, de lehet, pont ezért meg is csal.
Amúgy még a Hornetet gondolnám soknak, én is azon vizsgáztam.
Be kell látnom, hogy valóban így van, vagyis inkább azt írom, hogy elfogadom, csak eddig azt gondoltam, hogy a "sima", old naked motorok többségben vannak, és nem jól gondoltam.
Érdekes módon több a Virago az embereknél, mintsem gondolnám. Voltam ma egy megye3 focimeccsen, mert a youtuben néztem és úgy gondoltam, hogy jó szórakozás lesz, és az falu házának udvarán is láttam egyet (99%-ra gondolom, hogy az volt, mert azért a típusismeretem hagy némi ezt-azt a pontossággal kapcsolatban).
De egy műhelyben tök más ok miatt tett látogatásom során is volt egy ott éppen, félig szétbontva.
Az egy karbis atalakitas baromi draga, ha normalisan akarod csinalni, avagy ha magad keszited el (a szivocsovet). Az olcsobbak lutri minoseguek kinai Mikuni masolat karbikkal.
Az en velemenyem az, hogy nem erdemes. Vannak elonyei, de hatranyai ugyanugy. Tobb atepitesrol tudok, tobb sikertelen probalkozasrol mint ahany sikeresrol. Egyet meg en is probaltam, de nem kerultunk vele beljebb. A motor konstrukcioja (hengerszog, vezerles idozitese, helykinalat a hengerek kozt, stb.) mindenkepp kompromisszumokra kenyszerit es akkor felmerul a kerdes, megerte-e egyaltalan szivni vele.
Hali, egy kérdés. A Mikuni karbis Viragot érdemes lenne egy karbisra alakítani? Videót láttam régi Hitachi karbist alakítottak át egy karbisra. De hogy hatékony-e,jobb,rosszabb vagy érdemes-e mondjuk a Mikunikat lecserélni és mire?
Tudok róla. Szerintem adminisztrációs hiba. Két évjárathoz hozza a 23-ast, pedig a porlasztó ugyanaz, a fúvókák is, a motor is, a tank is. A Hitachi karbikon is mások a méretek az ejtőtartályos és a pumpás modellek közt.
Továbbra is a 2.3-ast javaslom, de a te motorod, a te döntésed.
Az speciel fix, hogy én visszavinném neki. Ilyet elhozni se lett volna szabad.
Sajnos ahogy elnézem, Szolnok, Kisújszállás és Törökszentmiklós a legközelebbi hely, ahol szakit látok.
Ha hangosan, femesen csattog a motor kiengedett kuplunggal akkor a komplett kosar csereje segit csak, ugyanis a zajt maga a kosarra szegecselt (tehat nem eltavolithato) primer fogaskerek jateka okozza.
Összeraktam a gépet, szinkron szemre, keverékcsavarok 2 fordulat kifele.
Nagyon szépen jár (a korábbihoz képest), volt egy kis folyásom, azt hittem úszó túlfolyik, de kiderült, hogy a benzincsövek keményedtek, és repedtek ki, azokat is cseréltem.
Hidegen egyenletes, jól húz, de ahogy bemelegszik egyenetlen lesz az alsó tartományban, mintha egy henger időnként nem menne. Gyertyák feketék.
Próbálkozhatnék a keveréket betekergetésével, de üveggyertya nélkül nem tűnik érdemesnek, fülre még egy szakiban sem bizom, hogy beállítaná, nem hogy magamban, úgyhogy innen elvinném inkább valahova, ahol be tudják hangolni.
A gyenge gyorsulás vagy a kelleténél alacsonyabb végsebesség oka lehet olyan szimpla dolog, mint a csereérett légszűrő. De olyan is van, hogy a tolattyú nem emelkedik meg eléggé, mert a membrán tömítetlen. Ha nem is lyukas, láttunk már olyat, hogy a gumi membrán és a tolattyú találkozásánál az illesztés tökéletlen volt. A cinköntvény tolattyúra egy műanyag tányér van rászegecselve, az alá van beszorítva a membrán és a műanyag deformálódott el. Emiatt a kettő közt rés keletkezett és a tömítetlenség miatt nem volt elég erős a vákuum, hogy teljesen megemelje.
Aztán ott van még a fúvókatorony o-gyűrűje, ami hajlamos ebben a korban elkenődni, elszakadni és nem tömíteni, emiatt pedig a benzin-levegő arány a fűfúvóka felől eltolódik az ideálistól annak függvényében, melyik tömít kevésbé. Ha az alsó, akkor túl dús lesz a keverék, ha a felső, akkor meg szegény.
A gyenge teljesítménynek sok oka lehet - többek közt ez is. De ha ló túloldalára esel és túl dús, azzal se leszel beljebb.
blackiex! A subertű felülről a második rovátkában van, ha kettővel lejjebb teszem akkor elvileg többet kap emelkedik a teljesítmény? Bocs a megfogalmazásért, még mindíg úgy érzem nem tudja a maximumot a 750-es. 120-130km/óra a vége de még szerintem nem az igazi.
Ha pont fejre állítod és az úszó benyomja a tüskét, elvileg akkor lesz párhuzamos.
Ha 23mm környékére rakom, akkor már nem párhuzamos az úszó perem a házzal. Vagy az valami másik típuson volt?
No mindegy, összeraktam, próbálom satuban beállítva, műanyagcsővel, hát ahányszor nézem, annyi magasságba áll. Nincs benne buborék, mégis egyszer 2 centire van a peremtől, egyszer pont a peremnél, egyszer meg túlfolyik, nem zárt rendesen a szelep (új ment bele, a 2.3-as). Ja nem egyszer, már számolni sem tudom hányszor próbáltam, nem sikerül kétszer ugyanazt a szintet mérni, nemhogy beállítani ezek után. :O
Amúgy még a Hornetet gondolnám soknak, én is azon vizsgáztam.
De egy műhelyben tök más ok miatt tett látogatásom során is volt egy ott éppen, félig szétbontva.
Az egy karbis atalakitas baromi draga, ha normalisan akarod csinalni, avagy ha magad keszited el (a szivocsovet). Az olcsobbak lutri minoseguek kinai Mikuni masolat karbikkal.
Az en velemenyem az, hogy nem erdemes. Vannak elonyei, de hatranyai ugyanugy. Tobb atepitesrol tudok, tobb sikertelen probalkozasrol mint ahany sikeresrol. Egyet meg en is probaltam, de nem kerultunk vele beljebb. A motor konstrukcioja (hengerszog, vezerles idozitese, helykinalat a hengerek kozt, stb.) mindenkepp kompromisszumokra kenyszerit es akkor felmerul a kerdes, megerte-e egyaltalan szivni vele.
Továbbra is a 2.3-ast javaslom, de a te motorod, a te döntésed.
Az enyem '96os.