Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Yamaha virago 535-el motorozott már valaki zuhogó esőben? Előfordulhat,hogy beázik és megáll?
Az alapjarati fuvoka az
A tapasztalat az, hogy közúti ellenőrzéskor a rendőrök megengedőek ( még akkor is, ha nem E jeles), de a vizsgán nem megy át.
ja, tehát dísznek jó lesz, mivel a tompítottal, ami kötelező nem világíthat együtt .
Köszönöm a segítséget, megjavult, alighanem ez a fúvóka volt a ludas.
Ha jól tudom, ha szigorúan vesszük, ezek a lámpák segogysem szabályszerűek.

-1. Ha fényszóróként használnád őket, a jelenlegi mindenbe belekötő vizsgabiztosok tuti, hogy találnak rajta fogást, mivel van egy rendes fényszóród (gondolom), mit keres rajta másik is? Az E-jelről nem is beszélek.
-2. Ha még mindig úgy van, akkor vagy a tompított működik, vagy a nappali menetfény--> egyszerre a kettő nem működhet. Motoron ugyebár kötelező a tompított, tehát a többi adja magát.
Szóval izzó nélkül talán dísznek jó lesz. 😅
2 db 5W-tos helyzetjelő izzó van benne. Az egyik szabály szerint ahogy most találtam, ha nincs bekötve dísznek bizonyul. (most nézem nincs rajta E jelzés)
Sehogy nem igazan szabalyszeru, szoval ebbol a szempontbol alapvetoen mindegy.

Ami miatt nem mindegy az a generatorod. Szuk 250W all rendelkezesedre, amibol 180W-ra mar megvannak a vevoid: gyujtas, uzemanyagpumpa, lampak, toltes, stb. Azaz maximum 70W-od van akkor os, ha minden boztonsagi tartalekot bealdozol. Erre ket 50-60W-os fenyszoroizzot kotni nem jo otlet, tulterheled a rendszert.

Keress bele passzolo LED izzot, ha ragaszkodsz a plusz lampakhoz es hasznald nappali menetfeny gyanant.
Sziasztok! Yamaha virago 535-höz vettem előre 2db kiegészítő króm lámpát. Viszont csak helyzetjelző égővel vannak felszerelve. Ez így szabályszerű,vagy tompított-fényszórós foglalatra kellene cserélnem. Köszönöm ha valaki tudja a választ.
Tűszelep, úszószint. Túltölti az úszóházat.
Amíg nincs üzemanyag-igény (indítás, poroszkálás, motorfék), túlcsordul és becsorog a torokba -> az érintett henger bedúsul és fekete füstöt tol. Menet közben (gyorsítás, magas fordulatú üzem) fogyaszt annyit az úszóházból, hogy nem okoz nagy eltérést.
Szerény véleményem szerint ettől van, ami van, legalábbis erre utalnak a jelek.
Sziasztok!
Adott egy XV535 virgács.
Hátsó henger gyertyája kormos első meg száraz. Kipufogóból fekete ködölő füst távozik reggeli indításnál. 0-70km/h között normálisan működik a motor,70-110km/h között ha hirtelen visszaengedem a gázt és utána ismét oda húzom akkor megtorpan mintha gondolkozna egy 5sec-ig és a kipuból ismét ködölő fekete füst távozik. A fogyasztás is magas kb 6-8liter.. Karburátor takarítás-szinkron volt. Egy kicsit jobb lett a helyzet, de még mindig nem az igazi. Valakinek valami tipp?
Szia tormy!
Az 1100-es hez kell a kupplung?
Hát ez van. Ráadásul a félkész tankomat is elejtettem ... Két horpadás. Hát ez van.
Sajnos latatlanban nem tudok okosabb lenni. Avagy pozitivabbat mondani
Köszönöm. És ölellek, de nem lettem boldogabb. Nemrég raktam fel, és megizzadtam mire rájöttem, hogy a felső gumiharangokat hogyan is kell visszaimádkozni a helyükre. 😒 Mindegy, hétfőn vizsgázik. Addig már úgysem bántom, de már inkább többet menni szerettem volna vele, mint szerelni ... 🙂
Hat, hacsak nem a komplett karbit, mert ugye a levegofuvoka vagy a jarat is lehet ludas.
Csak most tudtam szinkront nézni. Volt egy kicsi eltérés, de mivel a pilot csavar tekergetésére egyáltalán nem reagál (az első henger), gondolom nem úszom meg, hogy kibányásszam az alapjárati fúvókát...
BowdenDoctor Kft. Bp.XIV. ker Rátót utca 18-20. A Gvadányi útról nyílik a Rákos patak mellett.
Méretekben nem nagyon tudok segíteni.
El tudod vinni hozzájuk a rossz bowdent? Az a legjobb, mert akkor látják, hogy mit is kell pontosan csinálniuk.
Sziasztok,

tud valaki bowden javítót ajánlani Budapesten?
Sajna megszűnt ahová eddig jártam (http://www.bowdenszerviz.hu/)
Esetleg van valami katalógus, amiből a gyári hosszokat meg lehet tudni?
JoBB lehet, ha ami most benne van az ennel joval nagyobb. Abszurd amugy, hogy csomo mindent nem lehet kapni, en is muszaj vagyok egy valag dolgot kintrol beszerezni
Köszönöm!
Amit múltkor írtál, PRO-X Mikuni N100.604 Series #115 fúvókát keresek, de egy ideje eltűnt minden hazai kínálatból.
A #117.5-ös is jó lehet? Lefele csak a #95 a legközelebbi.
Köszönjük, ... Te egy Úr vagy!
Motogate.hu - ha Virago, akkor oda. Neki is az van. Tobbedik.

A gyertya miatt ne fajjon a fejetek, en nem hasznalom egy ideje. Se a Hondaba, se a Kawasakiba nem passzol, Viragom meg momentan nincsen. Adjatok korbe batran, ahogy eddig.
Dettó ugyanez a problémám, csak nekem az első henger gyertyája kormolódik. Cseréltem már gyertyakábelt, pipát, mert az üveggyertyával úgy nézett ki, nem mindig van égés, bár a szikra akkor is látszódott. Kicsit már nekem is elég volt a karbi le-, felszerelésből, bár már ujjgyakorlat. Szerzek hamarosan saját üveggyertyát, hogy ne rajtatok kelljen élősködni, aztán még egyszer nekifutok egy karbi beállításnak, utána viszont feladom.
Épp kérdezni akartam, tudtok-e valaki megbízható szervízt Budapest környékén, aki érdemben meg tudja oldani.