Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahogy érzed...
köszi de akkor ezt kihagynám
Hát, ha nincs terhelve a váltó, ergo behúzod a kuplungot, akkor azért tudni kell kapcsolgatni...
15 pénz
Vadi új váltót vettünk bele,de azt mondja a szerelőm,hogy ez normális ha nem mozog a motor (legalábbis lefelé váltásoknál)én meg hiszek neki mivel nem értek hozzá.
De sajnos ott csak éppen fel és nem le akartam jönni
okés mennyibe ?
5105...
De van...5505 hozzászólásnál...
valakinek nincs egy Wr fejidomja ?
Hát szép helyre támasztottad le a vasat hallod-e.
nem sikerült az átemelés?
Ez a kép nem Tarcsán a nagy falnál készült?
De miért nem lehet vele álló helyzetben váltani? Az inkább meghibásodás, mintsem YZ sajátosság...Főleg bringával járok arra, de van, hogy verseny előtt oda megyünk ki edzeni egy kicsit.
Giraffe látom gödöllői vagy ,nem szoktál Nagytarcsa Pécel közt nyomulni?
Mert az yz váltója van a motoromban és ha megállok nem lehet vele váltani ezért egy sirató fal előtt valamikor sikerül 3.ban nekilendülni és a közepén jön a perec vagy lefullad.Tudom gyenge indok de én csak idén kezdtem endúrozni(motorozni) és 36 évesen már lassan gyógyulok
Értem én, hogy utcai motor, de minek a fokozat kijelző?
Látom azért te is kipofozod a masinát a következő szezonra !
yamahar125.com
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hol tudok szerezni gépkönyvet 2009-es wr 125 x típusú motorhoz?
Ezeket hozta ma a postás már csak a kuplung hiányzik!Juhhhhééééé jövő héten mehet bele a motorba és jöhet a TAVASZ!
18.000 FT de még nem merem leírni,hogy honnan van(szerintem tök olcsó) mert Magyar és nem tudom jól fog-e működni ha frankó azt jelezni fogom.Eddig 25.000 alatt nem láttam újat.
Helló! Igen én de lassan már csak a fékkar érdekelne,persze ha meg van még!
Pokecs! Te írtál az ASV karok miatt?
Fokozat kijelző mennyibe került ?!

a magura kuplung pedig igen király nekem is az van a motorra szerelve !

képeket kérünk mindenről ! :D én rengeteg dolgot változtattam a motoron inkább fel se sorolom :)