A büntetés mértéke 2472% éves szintre vonatkoztatva..... írtam a TV ügyvédjének, még a 10. hónapban. Visszahívtak, foglalkoztak az üggyel. Mint az elején írtam, ma reggel (2008.02.18) 5 Ft miatt lekapcsolták a net hozzáférésemet, pedig az 500,- Ft-ot befizettem. Ez az externet kft. akit 5 ft ennyire földhöz vág, és leckézteti az egyszerű népeket.
Az összes többi számlámat pontosan utaltam.
Ez az utolsó hónapom náluk.
Amennyiben gondoljátok, küldjétek tovább az írást okulásként, esetleg mondjatok véleményt. Én szemétségnek tartom.
AZ nem volt az.Bocsi, de családi vasárnap volt, szombatonként meg ugye megint suli.Ha ezt a félévet is megcsinálom, akkor már úgy érzem sinen vagyok.
A használt olajat a MÉH-nél tudod leadni, vagy ha van szervizes haverod, akkor ott a használt olaj pikszisbe helyeztesd el.
)
.
Rendicsek! Akkor egy jót motorozunk oszt velencén összeröffenünk a többiekkel. Úgy jó neked?
hát a basszusok, és a 3D térhandzás nem jön annyira át, és mintha síkszerű lenne a zene, meg nem jelenik meg a szinpad élmény, de egyértelműen szól úgy mint a kocsimban, aminek csodájára jártak annó.....
A fülemet sem nyomja. Most jön a következő lépés........
Talán ez a dupla. Bár ha a trendet nézem, 160-200€ lesz a vége.
Egyszer nekem is volt egy elmaradásom valahol, már nem tudnám megmondani hogy ki felé, de ki küldtek nekem postával egy csekket 2/azaz KETTŐ/Ft- ról.! Na mondom okozok nekik egy kis fejtörést, és nem 2/ kettő/ ft-ot, hanem 3 /három/ ft-ot fizettem be:-) Szerintem azóta is számolgatják hogy mi lehet a túlfizetés oka.