Legközelebb kipróbálhatnád a Fazert hátha elcsábulsz.
A kupplung nem mindenkinél zajos, az olyan 20-30 eKm körül jön elő, de nincs hatással a működésre.
Inkább az eséseket nézd, meg, és a kókány melót. Vigyél magaddal egy hozzáértőt aki nem "akarja" a motort megvenni , és kiszúrja a bibiket. (Esetleg egy jobb fényképezőgépet, és szórd fel ide, végignézzük az idegen cuccokat..... Minden csere jelent valamit, (ha nem adja hozzá a levett cuccot) és következtetésre ad okot.
Tényleg nem tudom.
Fel kéne tölteni homokkal, keményen, formát csinálni hozzá, és rápréselni. Ez így nem fog menni
, de valamit tenni kéne!
Én általában elkezdem csinálni, aztán ha bejön hurrá! Ha nem eldobom....
Általában bejön.
(kivéve a festést
)
Szemétség! Már volt egy!
Ez reális nem? (azért ennyi mert matricát nem ők ragasztották.)
Ennyit még megért!
Költsék kórházra!
Kinek hogy sikerül, a Trabantklubb jobb.
Tuttam! El ne felejtsd az ötletedet is elhozni, meg a standart se felejtsd otthon!
. Végsúlyok nincsenek, de nekem nem is kell, egyáltalán nem szitál a vas
)
Másik kormány?
A végének feléd kéne hajlania, hogy jobban el lehessen fordítani az idom felé.... Látni kéne, de úgyis jössz a közép standerdel nem?
Ja az alsógatyád!
De ki kíváncsi arra? A lányok bizti nem!
Ez a kis mofa egész endúrósan közlekedik. Nincs benne semmi méltóság...
Egy jobb kanyarban egész megfarolta magát, mint egy supemotó. Lehet mégis gumát cserézek. Nem merem annyira dönteni, bár leginkább a kavicsostól félek. Sikerült a pockost egy padkán leugratásnál megkarcintani, úgyhogy most repasz lesz. Még a végén valaki allulról észreveszi!
Mekkk lett nekem a tankpadom is végre! Merek mostantól slicces gatyóban is felülni!
Akkor én is csöpögni fogok? Ma is Vasmadárral jöttem melóba, de nem fáztam reggel sem.
18+
Csupa takony lettem! Má a betüket se látom!
Mit hiteget! Grrrrrrr....
Nekem nem jön be, mert olyan féloldalas tőle a mocc. Persze amikor a gyári eredeti olyan..... nincs mit tenni.
Valami ráragadt a végére!
Nem elég neki az utas, még ezt is ráncibálni! Felelőtlenség!
Ha ennyi cuccot kell vinnem inkább teherautóval megyek, abba az ágy is befér, vagy a motor is!
Ja nem a próbára értettem!
A Jawa-tól is igen neghezen váltam el... kellett hozzá egy új család, egy új Kölök és fészeképítési láz.
Na meg egy ígéret magamnak, hogy nem ez az uccsó motorgépem.