Lackó ráült, és gyakorlatilag ment vele.
Aztán szépen lassan visszaszereltem a lehulló dolgokat. annó '85-ben a Dacia volt ilyen széthulló KIT autó. Még fék és blokk tartó csavarokat is meg kellett húzni, vagy cserélni. Mondanám, hogy ócska, szar minőség. Mégis aranyos.
Velem a baj? Viszont ha két nehéz ember ül föl az enyémre, akkor kicsikém meg akar pusztúlni.
Viszont fedi a valóságot.) Esetleg valaki Pestről, hogy segítene megvizsgálni a PACIenst?
(ami valoban aramkorlatozo, vagyis volt fesszabalyzo, es aramkorlatozo is, de a koztudatban mindegyik feszszabalyzokent terjedt el)
csak pontosításul: 78 Le, ABS, Injektor, Bridgeston(!), 1800km a mociban, szóval novi új. Mentünk városban, másodrendűn, autópályán, tömegben, és szabadon 3-an konvolyban. Egy VFR800, és még egy Varadero 1000....
A feneke nekem nem jön be, és nekem túl széles a fejidom, de abszolút nem zavaró, sőt, igen jó a szélvédelem. (Volt szél bőven) A motorra ráűlve rögtön feltűnik a futómű rugózása. Az fenomenális. Mondhatni 120%-os a Divihez képest. Miért csak annyi? Higgyétek el, hogy nincs több különbség.
Nekem nincs bajom az enyém egyenesfutásával, nem szitál, kezes, és annyival azért nem tud többet.
Nincs világítás kapcsoló! Csak a kulcson!
Persze beindul... stb. Hangélmény nuku. 0% !
Nem csodálom, hogy azonnal kiput cserél a legtöbb ember! Elképesztően semmi normális hangja! 1-est váltok. Hát igen. Itt meglátszik az a 10 év! 200% Korrekt, egyértelmű, pontos, könnyű, és menetközben is csodás. Kupplung könnyed. Kezesbárány az egész moci. Forgalomban is jól műxik, ugrik, a gáz precíz, sőt szinte kellemetlen, amilyen pontosan követi a kezem, ettől hol gyorsítok, hol motorfékezek. Inkább kényes, de meg tudnám szokni. A motor semmilyen rezgést nem ad, hangot nemigen hallani, semmi nem mutatja a benne szunnyadó erőt. Szinte unalmas. Viszont kegyetlenül kényelmes, mivel nem bizsergeti az ember fenekét, szerintem 1,5-2x távot is meg lehet vele tenni egyszerre. Kanyarban kezes, dönthető, és mégse jobb mint a Divi! 100% Nincs különbség egy deka se! Pedig 160-as gumin téplábolunk, és mégis teljesen semleges. A motorhang hiánya viszont annyira durván hiányzik, hogy szinte robogónak minősül a verda. A fék viszont harap. Az első. Mert a hátsó nyeszlettebb mint a Divié, de az első tép 140%. Ugyan az ABS a fasorban se volt, de félelmetesen fog. Nem tudom, hogy a gumi hogyan bírná ABS nélkül. Szóval ez is megszokást igényelne. Visszaülve valahogy sokkal otthonosabb lett az egész fék dolog... én időben fékezek, és nem szeretem annyira a satut. Valahogy a Divin jobban tudom osztani a dolgot. Ezzel biztos fejre esnék vészhelyzetben ABS nélkül,
és nem vennék ABS-est.
Egy valami hiányzik ebből a motorból, a sok kezesség, kedvesség, öreguras lojalítás után: Az élvezet! De tényleg. Nem érzed a motor erejét, nincs tesztoszteron, nincs vadság. Szóval valahogy hiányzik az amit a HD-sek vágnak folyton a fejünkhöz, és azt kell mondanom, igazuk van.
A motor nem arra való, hogy eljuss A-ból B-be! Erre a családi autók a megfelelőek. Ebből hiányzik az, hogy a motor akaratátát átvegye a vezető, és együtt éljen vele. ENNEK A MOTORNAK NINCS AKARATA, NINCS SZEMÉLYISÉGE! Azthiszem ez hiányzott végig a teszt alatt. Mindazonáltal köszönöm a Hondásoknak a lehetőséget, és maradtam tisztelettel Yamaha XJ-s!
Az ülés alatt találsz lengő, sehova vezető csatlakozókat, két index, állandó fesz, gyujtásfesz, test.... Keresd meg. Álló helyben egyébként se kínozd az akkudat
, igy csak akkor működik, ha jár a generátor!
Az akkutöltésért meg igazán leveheted az széket.
Ez az egyik fő feladata! Ha nem tenné, a 8-9V-on dögéődő akkudat egyszerűen kivégezné! Puukk!
Inkább a feszültség különbségre, és a megtermelt amperre gondolj, honnan jön alapjáraton, fordulaton, mennyi mire kell. Szóval ezért hamis a kép!
Nincs valakinek egy benzincsap tömítése? Csak a forgónál a gyűrű és akorong. Membrán nem. Folyat a benzintankom! Ezért ugrott meg a fogyasztásom 5 re!
Fehérváriak, és környékiek előnyben!
Jelszó: Az a benzin a drága ami nem motorozásra megy el!