SZERINTEM A KOR NEM SZÁMÍT olyan nagy mértékben.Az állapotát kell inkább megfigyelni.Ha idősebb akkor olcsóbb a súlyadó.
és az ár is alacsonyabb, de nem biztos hogy az nincs olyan állapotban mint egy akár 5 -6 évvel fiatalabb.A diviknél inkább az alváz és motorszámot figyeld, hogy az alkatrészek rendelésénél ne legyenek nagy gondjaid.Általában mindegyiket túrára használták kivétel a volt rendőrségiek. Szerintem!
A dobogó már jó!
Ha olyan is, nagyon jól jársz vele.
Nekem gyanus, hogy törött volt és akkor lehet benne km. ennyi.A gumi cseréjét is indokolhatja a bukta.Az biztos, hogy nézni kell a heggesztéseket és apró illesztés és más jeleket az esetleges törés miatt.Azt is elképzelem, hogy mivel Metzeler gumikkal van, tényleg kellett cserélnie a puhasága miatt.meg kell nézni élőben.Nincs más tippem. Valaki olyannal mennyél, aki nem a fényét nézi
a paripának.Sokat elárul az olaj és a tulaj stílusa, beszédje.
Részt venni akarok.
És ha már arra jártam, meg is nyerném....
) 16 ekm-nél meg aktuális egy csere ha a guma már 10 éves! Az én hasonló korumban is van vagy 14 ekm, de más okból. Mást nézz rajta! Fékpedál, váltó, lábtartó, ülés, gázfogantyú kopások, karcok esztétika, lötyögések. Az ára is ott van. Indítás, kupplung zörgés. Ennek még lehet hogy nincs hangja, szinte valószínű. Elég korrektnek tűnik!
DE a művelet igénybe vett 40 percet szerintem
, és egy flikk-flakkot beszoptam
, amit fel se fogok hogyan lehetne elkerülni
, még elevenben is! Annyira durva!
Nem hiszem, hogy idén kevesebb szivatást tennének bele!
Nem lesz ez egyszerű menet kicsit sem!
csucsorgat majd Téged álomba a mezei sáska, mert én nem
Mackóékkal ellenfelek vagyunk és úgy néz ki ismerik a teljesítő képességünket, nem akarja rontani a saját csapata esélyeit.
Tegnap volt egy félóra napsüti.
Kapsz egy számot: Örzse (Erzsike) (20)3577124 nem nyílvános, ne áruld el senkinek. Ö a Főnök, kedves ember, aki együtt melózik a többiekkel.
Szóval csak kedvesen. Egyébként meg volt ütközve, hogy mit variálunk! "Vigyük be azt kész." De télleg így üzemelnek.
Ágy nem kell télleg jó az árok, szalmabála, stb. DE KI FOG ÁLOMBA CSUCSUJGATNI?
Én korán fekvő, későnkellő típús vagyok.
Mackó okosan nem sokat mondott mi?
Kezdek megijedni, most, hogy felsoroltad a felszerelési igényedet.
,
Ott lesz az árok Francia ágynak, sátornak a benzinkút előtetője, meleg ruha nem kell, mert lesznek ott meleg helyzetek.Máris maradt egy csomó helyünk
Fejlámpát, meg nem kell semmivel fogni.fixen a pántjával rögzíthető a vállnál.Vagy egy viharlámpa a p.csre.
No para.Az adnerelin miatt nem fogunk elálmosodni.Szerintem olyanok leszünk, mint a spides pörgős egerek
Úgy látom az esemény elött egy sport pszichológiai megbeszélésben kell, hogy részesítselek
A Tiéd a technikai háttér kidolgozása.OK?
Apropó. Más is 454-5 mHz-es PMR-el megy?
, esetleg
Éjjel tényleg sötét van!
Aztán menet közben ki tartaná a lámpát? Mert a GPS bemondja, meg láccik is, de egy papír térkép nem tesz ilyet!
(Szerintem nincs annyi kijárat egy körforgalomban...
Max Rómában, de akkor lebuktak!
Tudjuk az irányt!
)
nem fér el a mocin. Kényelmes, ágy (4 főre)
Melegruha, hidegruha, gémbertelenítő, sátorvas... még nagyon zavaros.
,
Valamit igen jól csinálhattál vagy nem. (
)
) hogy az itiner éjszakai olvasását hogyan oldjuk meg.Egy ledes fejlámpával? Vagy valami más módon?
http://www.hasznaltauto.hu/1985241_yamaha_xj600_1997
alvázszámnál mit, és hol?